reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No jadę teraz w piątek i już mam nerwy, bo to zawsze się człowiek martwi, na każdym z tych etapów. Tak jak ktoś kiedyś pisał najpierw o betę żeby.była, później o przyrost, później o.pęcherZyk, później o serducho itd hih ale tak to już jest hih
będzie pięknie uwierz w maleństwo mów do niego :)

reklama
Poczekaj, nie pchaj się ;) Zaraz zaraz, dla wszystkich wystarczy tych ciąż, mówili, że mają dobry zapas :D A tak serio to w nowych klinikach pokładamy nadzieje :*
Fakt - nadzieją żyjemy , bo ona "umiera" ostatnia. Oki postoje cierpliwie w kolejce po ciążę :p jak " mówisz" , że dla Wszystkich starczy - mądrych trzeba się słuchać :rofl:

Haha a czemu się tu nie chwalisz, że byłaś dziś na wizycie? :D
Bo nie wiem czy jest czym tak naprawdę. ;) Dzisiaj 14 dpt 2 blastocyst, czyli 4t5d i na usg ledwo co widać. Nie wiem czy mój starszy doktorek dobrze rozpoznał pęcherzyki. Powiedział mi, że jeden ma szansę a drugi nie bardzo. Tak więc trochę się podłamałam, że znowu nic z tego nie będzie. W akcie rozpaczy zrobiłam sikacza i kreska testowa jest mocniejsza niż kontrolna, więc raczej beta rośnie. [emoji6]
To rzekomo mój maluch zaznaczony strzałeczką, jest naprawdę maciupki. Tomcio Paluszek. [emoji173]
Mam nadzieję, że za tydzień będzie coś już konkretnie widać i że jednak zostaną piękne dwa maluszki.
Screenshot_20180625-181812.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180625-181812.jpg
    Screenshot_20180625-181812.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 415
reklama
Naprawde? Pamietam kurcze, ze po pierwszej procedurze najgorszy byl 4.2.2 chyba. No, ale coz... Mlodsza sie nie robie. Jezeli mowisz, ze sa ladne, juz mnie uspokoilas :)
Myslalam, ze bl1 to jakis blad. Czyli jak to wczesna blastka to ma szanse dalej sie rozwijac? :)

A powiedz Asiu, bo tak mysle czy po dwa brac czy 2 transfery po jednym a dwa po dwa, jakbys je dobrala? Gorszy z lepszym, czy dwie 3 razem a 4 lub 5 osobno?
Moja "opozniona", slabo kompaktujaca blastka wlasnie dała betę 179 w 12 dpt. Także należy wierzyć w te opóźnione :)

Do góry