reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo nie wiem czy jest czym tak naprawdę. ;) Dzisiaj 14 dpt 2 blastocyst, czyli 4t5d i na usg ledwo co widać. Nie wiem czy mój starszy doktorek dobrze rozpoznał pęcherzyki. Powiedział mi, że jeden ma szansę a drugi nie bardzo. Tak więc trochę się podłamałam, że znowu nic z tego nie będzie. W akcie rozpaczy zrobiłam sikacza i kreska testowa jest mocniejsza niż kontrolna, więc raczej beta rośnie. [emoji6]
To rzekomo mój maluch zaznaczony strzałeczką, jest naprawdę maciupki. Tomcio Paluszek. [emoji173]
Mam nadzieję, że za tydzień będzie coś już konkretnie widać i że jednak zostaną piękne dwa maluszki. Zobacz załącznik 870841
@Justin87 - Justynko - każdy jest inny !!! Każdy czlowieczek czy maleńki czy duży rozwija się inaczej. Twój/twojej bąble w niedługim czacie będą duże . Nie stresuj się i Rośnij zdrowo.

J
Kurde to moze faktycznie;) Asia jak myslisz ile powinnam jezdzic donginekokoga do ciechocinka przynajmniej 3 mies jak bedzie po zagrozeniu? I pozniej krakow?
jeśli jestes w programie to do 12tc masz w cenie prowadzenie ciąży. Ja bym prowadzila u nich cala ciaze gdyby nue odleglosc do nich. Jak zegnalam.się z dr G to bardzo dobrze mnie wypytal czy mam.dobrego, sprawdzonego lekarza, czy robi.dobrze usg, o sprzet pytal-chyba mu bylo smutno ze odchodzilan:rofl2: w sumie mi tez ale obiecalam ze do niego wroce:)

Ja bym brała po 2 za każdym razem :D Ale to ja, bo ja marze o bliźniakach. Ty kochana jesteś drobniutka i szczuplutka, więc nie wiem czy ewentualna ciąża bliźniacza to nie za duże wyzwanie... hmmm może zapytaj Kubusia co o tym myśli. A to które zarodki są podawane to chyba embriolog decyduje, raczej powinno się podawać bardzo podobne - kiedyś dziewczyny wrzucały link do jakichś badań, że jak się podaje słabszy i silniejszy to ten słabszy jakoś utrudnia silniejszemu. Ale nie wiadomo jak jest naprawdę. Może dobrym pomysłem byłoby zabrać najpierw 5, a potem ewentualnie 2x4, 2x3 i tego bl1 na końcu?:confused:
Dzieki za komplement Asiu, ale az tak drobniutka nie jestem. Tylek przytyl, dupsko sie zrobilo, az wstyd fotki na fejsa wrzucic :D Rozumiem jednak co masz na mysli. Wizji blizniakow sie juz nie boje, myslalam czesto, ze mialabym wtedy juz wszystko z glowy i wkoncu normalne zycie rodzinne :) Balabym sie tylko, ze wlasnie slabszy pociagnie za soba mocniejszego i dupa.
Jeszcze nie rozmawialam z nim, bo z tego co wiem jest na urlopie przez nastepne trzy tygodnie. Pozniej my na urlop wyruszamy, wiec po powrocie porozmawiam :)

A kto tak twierdził? Tak z ciekawości pytam. Z onkologicznymi sprawami w sumie nie wiem jak tam u niej, ale myślę, że jest mega jeśli chodzi o ciąże i leczenie niepłodności. Tylko ona nie bardzo w immunologię wierzy, ale to inna sprawa. G z Ciechocinka też mi mówił, że on nie bardzo wierzy w szczepienia, ale jak ktoś chce, to może się szczepić.
U mnie byl w szoku jak powiedzialam mu po szczepieniach jak mi.sie wyniki poprawily:)

To macie mniej zamowien na wakacje? A wydawaloby sie ze jest na odwrot, tyle ludzi sie teraz lansuje na instagramie i fb z pudelkowymi dietami roznych cateringow [emoji6]
U nasz zawsze wakacje czy długi weekend lub święta = mniej pracy :) Jednak wiele osób wyjeżdża na urlopy (wakacje mają mniej więcej 4 2-tygodniowe turnusy, to tak właśnie spada liczba zamówień o ok 25%). I dobrze! Bo moje jajca muszą mieć trochę spokoju teraz :D

reklama
U nasz zawsze wakacje czy długi weekend lub święta = mniej pracy :) Jednak wiele osób wyjeżdża na urlopy (wakacje mają mniej więcej 4 2-tygodniowe turnusy, to tak właśnie spada liczba zamówień o ok 25%). I dobrze! Bo moje jajca muszą mieć trochę spokoju teraz :D
A to nie dostarczacie na Teneryfę? ani na Maderę? no szkoda...

Do góry