reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale mam dzisiaj odloty, normalnie mam wrażenie, że zaraz zemdleję. Siedzę spokojnie przy biurku w pracy a słabo mi. Chyba mam już pierwsze symptomy nerwicy.

reklama
Witam,
postanowiłam dołączyć ponieważ 4 czerwca miałam swój pierwszy transfer 1 zarodka (2 jeszcze zostały zamrożone). 15 czerwca robiłam pierwszy test bety i niby wyszedł pozytywny, ale tylko 85 mlu, powtórzyłam go 18 czerwca i wzrosty tylko do 183 mlu - trochę mało i strasznie się martwię - lekarz twierdzi, żeby się nie przejmować i czekać do usg, ale to dopiero 25 czerwca. Jestem na L4 i chyba trochę świruję tym bardziej, że czuję lekkie kłucie z lewej strony. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej z przyczyny której straciłam prawy jajowód, a teraz kłuje mnie na lewy... masakra...

Ale mam dzisiaj odloty, normalnie mam wrażenie, że zaraz zemdleję. Siedzę spokojnie przy biurku w pracy a słabo mi. Chyba mam już pierwsze symptomy nerwicy.
E tam nerwica nie objawia się omdleniami - jadłaś coś? piłaś? dziecko trzeba nakarmić inaczej zje Twoje śniadanie, a Ty będziesz chodziła głodna :)

Witam,
postanowiłam dołączyć ponieważ 4 czerwca miałam swój pierwszy transfer 1 zarodka (2 jeszcze zostały zamrożone). 15 czerwca robiłam pierwszy test bety i niby wyszedł pozytywny, ale tylko 85 mlu, powtórzyłam go 18 czerwca i wzrosty tylko do 183 mlu - trochę mało i strasznie się martwię - lekarz twierdzi, żeby się nie przejmować i czekać do usg, ale to dopiero 25 czerwca. Jestem na L4 i chyba trochę świruję tym bardziej, że czuję lekkie kłucie z lewej strony. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej z przyczyny której straciłam prawy jajowód, a teraz kłuje mnie na lewy... masakra...
A zarodek był ilodniowy? przyrost jest dobry więc nie ma co panikować :)

reklama
Do góry