reklama
A o tym to bym nie pomyslala. Faktycxnie od kilku dni uzywam do wdzystkiego rekawiczek, a wczesniej nie.Mi zawsze się łuszczy jak porobię coś w rękawiczkach. To może być jakaś alergia.
Witam,
postanowiłam dołączyć ponieważ 4 czerwca miałam swój pierwszy transfer 1 zarodka (2 jeszcze zostały zamrożone). 15 czerwca robiłam pierwszy test bety i niby wyszedł pozytywny, ale tylko 85 mlu, powtórzyłam go 18 czerwca i wzrosty tylko do 183 mlu - trochę mało i strasznie się martwię - lekarz twierdzi, żeby się nie przejmować i czekać do usg, ale to dopiero 25 czerwca. Jestem na L4 i chyba trochę świruję tym bardziej, że czuję lekkie kłucie z lewej strony. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej z przyczyny której straciłam prawy jajowód, a teraz kłuje mnie na lewy... masakra...
postanowiłam dołączyć ponieważ 4 czerwca miałam swój pierwszy transfer 1 zarodka (2 jeszcze zostały zamrożone). 15 czerwca robiłam pierwszy test bety i niby wyszedł pozytywny, ale tylko 85 mlu, powtórzyłam go 18 czerwca i wzrosty tylko do 183 mlu - trochę mało i strasznie się martwię - lekarz twierdzi, żeby się nie przejmować i czekać do usg, ale to dopiero 25 czerwca. Jestem na L4 i chyba trochę świruję tym bardziej, że czuję lekkie kłucie z lewej strony. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej z przyczyny której straciłam prawy jajowód, a teraz kłuje mnie na lewy... masakra...
redferrari
Fanka BB :)
E tam nerwica nie objawia się omdleniami - jadłaś coś? piłaś? dziecko trzeba nakarmić inaczej zje Twoje śniadanie, a Ty będziesz chodziła głodnaAle mam dzisiaj odloty, normalnie mam wrażenie, że zaraz zemdleję. Siedzę spokojnie przy biurku w pracy a słabo mi. Chyba mam już pierwsze symptomy nerwicy.
Justin87
Jadłam, jem, piję, z tym nie mam problemów.E tam nerwica nie objawia się omdleniami - jadłaś coś? piłaś? dziecko trzeba nakarmić inaczej zje Twoje śniadanie, a Ty będziesz chodziła głodna
redferrari
A zarodek był ilodniowy? przyrost jest dobry więc nie ma co panikowaćWitam,
redferrari
to może wstań chwilkę od biurka i się przejdź najlepiej na powietrze na kilka minutJadłam, jem, piję, z tym nie mam problemów.
redferrari
No żesz jakaś bakterioza w moczu się przypałętała - co mi wolno oprócz dużej ilości wody i żurawiny?
Zarodek miał 3 dni. Tak jak czytam o tej becie to moja raczej licha jest :/A zarodek był ilodniowy? przyrost jest dobry więc nie ma co panikować
reklama
Justin87
Sprawdzałaś w kalkulatorze ile procent był przyrost? Wydaje mi się, że był w normie. Dodatkowo Twój zarodek był 3 dniowy, więc beta nie jest niska.Zarodek miał 3 dni. Tak jak czytam o tej becie to moja raczej licha jest :/
Podziel się: