reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biorę pół tabletki 25, czyli tyle co nic ale ładnie mi unormowało TSH z wyjściowej wartości 2,68 do ok. 1,3 Kilka dni podwyższonej bety i podrosło do prawie 2 i to po tabletce, bo się zapomniałam i wzięłam przed badaniem. Muszę wyliczyć te 50% więcej w takim razie. :)
Tez tak bralam pol tabletki 25 i ladnie mi unormowalo.Potem przestalam brac i bez euthyroxu mam 1.7 endo mowi ze tsh dobre.Ma byc ponizej 2 dla kobiet starających sie o dziecko :)
Czesc dziewczyny. W piatek 15.06 mialam transfer 2 zarodkow. Boje sie ze nic z tego bo nic nie czuje. Czasem brzuch troche poboli. 5 lat temu urodzilam dziecko z in vitro. Wtedy udalo nam sie za pierwszym razem i jedynym objawem byly wielkie bolace piersi, a teraz cos tam w nich czuje ale slabo. Eh...chcialabym zeby sie udalo bo synek bardzo chce miec rkdzenstwo.
Ja mialam wczoraj transwer lekko mnie brzuch w mocy bolal a tak to nic nie czuke wszystko ok. :)

No to w takim razie zrobie w poniedzielek 25.06, 10 dpt, 3 dniowych moruli :)
Ja tez mialam podany 3 dniowy, ktory po rozmrozeniu dzien przed transferem kompaktowal juz do blastki i bete planuje 9dpt [emoji4] jak bedzie mialo wyjsc to juz wyjdzie. Poprzednio ze swiezym 3dniowym w 9dpt mialam bete 40 [emoji4] czyli teraz i tak jakbym czekala dzien dluzej [emoji4]

Ostatnia edycja:
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Gratulacje kochana oby tak dalej.!!!Takie zdjecia daja mi nadzieję [emoji173]

reklama
Do góry