reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super, mój M aż się spocil jak mu powiedziałam ze mogą być Twinsy :D oby szczęśliwie przyrastala. .. oby do czwartku, później do pecherzykow, serduszek i taak do 18 :D
Tego Wam życzę :)
Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
Też miałam..i udało się :)

reklama
Kochana teoria teoria ale czlowiek czuje ze wszystko na dole, to instynktownie boi sie ze jakims cudem wysiusia [emoji13]
To anatomia , nie teoria:):)ale znam temat:wink:

A jako dowod naoczny zdjecie
Harnblase-pecherz
Gebarmuter- macica

Moze jak sie dobrze przyjzycie to uwierzycie :D:p:p:D

Załączniki

• AD104B16-239B-4EC9-82EF-C66DAD09A6A4.png
    AD104B16-239B-4EC9-82EF-C66DAD09A6A4.png
    769,6 KB · Wyświetleń: 120
To może być albo bardzo bardzo dobrze albo bardzo bardzo źle... trzeba czekac niestety. Przy ciazy wczesnej to normalny obiad, mialam tak. I w poprzednich ciążach tez. Łykasz magnez? Mi zalecili żeby minimum 3x, po transferze to nawet 6 x w Novum. Tylko taki bez potasu
Nic takiego nie łykam biorę tylko estrofem, Luteinę dowcipną a teraz ta pod język no i kwas. Napisz mi prozĘ co najlepiej kupić :)

To anatomia , nie teoria:):)ale znam temat:wink:

A jako dowod naoczny zdjecie
Harnblase-pecherz
Gebarmuter- macica

Moze jak sie dobrze przyjzycie to uwierzycie :D:p:p:D
Nie no ja wierze i mam swiadomosc ze anatomicznie to wyglada tak ze wraz z moczem nie da sie oproznic macicy [emoji4] ale wiesz, to glowa bardziej wariuje [emoji6]

reklama
Do góry