hahaha impreza będzie przednia - cycki będą skakały a mleko będzie się lało!!!
Ha, ha...przy Twoim poprzednim poście pomyślałam o latającym wszędzie nasieniu, teraz cieknące mleko...będzie grubo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha impreza będzie przednia - cycki będą skakały a mleko będzie się lało!!!
Oddając Wam mojego męża miałam na myśli że to Wy się nim zajmiecieSuper Zostawienie chłopów samych z dziećmi mogłoby trochę popsuć zabawę, a tak to będziemy spokojne A Twój będzie nas pilnował, żebyśmy w wirze zabawy nie zapominały o karmieniu
Z magnezu to magneB6 - farmaceuci zawsze to daja jak jest ciaza. W Novum zalecali żeby ze 4 dziennie minimum łykać. Ze to wycisza troszkę maciceNic takiego nie łykam biorę tylko estrofem, Luteinę dowcipną a teraz ta pod język no i kwas. Napisz mi prozĘ co najlepiej kupić
Nie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierzeHahaha weźcie se na to grupowe spotkanie whisky i potem beda te cudowne naturalsy
Tylko opiekunke trzeba załatwić
Dziewczynki wy tam lepiej nic nie pożyczajcie bo ktoś musi na lekarzy robić Koliberku trzymaj się bidulko i nie daj się nerwom 4 dpt i okres będzie dobrzeHa, ha...przy Twoim poprzednim poście pomyślałam o latającym wszędzie nasieniu, teraz cieknące mleko...będzie grubo
Dziewczynki wy tam lepiej nic nie pożyczajcie bo ktoś musi na lekarzy robić Koliberku trzymaj się bidulko i nie daj się nerwom 4 dpt i okres będzie dobrze
Jak brzucho? Lepiej? Ja nie mogę spać tak stresuje się ta betą... dziś dla odmiany nic nie czuję, brzuch jakiś taki płaski się zrobił, przestał boleć, w głowie same czarne myśli...Kochane wy moje, życzę wam udanego i pełnego dobrych wieści dnia dziękuję że jesteście...
Cześć,Witajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
Ja miałam dni ze kulo jak cholera i ze nic a nic. A brzuch grubieje od bąków szczególnie na wieczorJak brzucho? Lepiej? Ja nie mogę spać tak stresuje się ta betą... dziś dla odmiany nic nie czuję, brzuch jakiś taki płaski się zrobił, przestał boleć, w głowie same czarne myśli...