reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super:) Zostawienie chłopów samych z dziećmi mogłoby trochę popsuć zabawę, a tak to będziemy spokojne:) A Twój będzie nas pilnował, żebyśmy w wirze zabawy nie zapominały o karmieniu:D
Oddając Wam mojego męża miałam na myśli że to Wy się nim zajmiecie :-D
W takim miejscu to on się gorzej zachowuje niż dziecko :D

Witajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac

Witajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
Cześć,
Usg na pewno nie zaszkodzi. Bywalalo ze w pierwszej ciazy po wizycie u gina gdzie dostałam skierowanie na prenatalne jedyny wolny termin na nie był tego samego dnia i to nie był problem ze tego samego dnia 2 usg. Ja byłam we wtorek w klinice na ostatniej wizycie (8tc, serduszko) i mówiłam ze miałam usg tydzień wcześniej u gina prowadzącego ciąże a za tydzień mam kolejne. I nie wiedziałam czy na tej wizycie wolno robić kolejne - i lekarka nie widziała przeszkód

reklama
Jak brzucho? Lepiej? Ja nie mogę spać tak stresuje się ta betą... dziś dla odmiany nic nie czuję, brzuch jakiś taki płaski się zrobił, przestał boleć, w głowie same czarne myśli...
Ja miałam dni ze kulo jak cholera i ze nic a nic. A brzuch grubieje od bąków ;) szczególnie na wieczor

Do góry