reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
Nie stresuj sie. Miałam podobnie jak też twierdziłam że zapewne się nie udało. S wiekszosc dziewczyn tak tu ma i zazwyczaj to dobry objaw;-)w naturalnych ciążach też tak jest, znam takie przypadki;-)

Wy piszecie, że boicie się wysiusiania zarodka a ja się zawsze zastanawiam, czy on nie wylatuje wtedy gdy lekarz wyciąga tę strzykawkę. Zawsze się coś poleje a ja mam traumę.
Ale oni sprawdzają ta strzykawkę potem pod mikroskopem. W Novum przynajmniej mówią o tym na głos. W invimed nie pamietam, możesz spytać. Mogą to robić bez mowienia

reklama
Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
To może być albo bardzo bardzo dobrze albo bardzo bardzo źle... trzeba czekac niestety. Przy ciazy wczesnej to normalny obiad, mialam tak. I w poprzednich ciążach tez. Łykasz magnez? Mi zalecili żeby minimum 3x, po transferze to nawet 6 x w Novum. Tylko taki bez potasu

Do góry