Sprawdzę w czwartek dla pewności. W in Vikcie bez sensu te weryfikację. Od 3dpt stres...najpierw bo beta wysoka więc nie brać pod uwagę teraz jak spadła to znów źle bo za niska.... Jak to lekarz powiedział bez wariacji.Różnie to bywa niestety. Ja miałam raz podaną blastocystę nd, przepiękną, najlepszej klasy a beta nawet nie drgnęła. A dwa razy przy 3dniowych zarodkach z nasienia męża miałam ciążę biochemiczną.
Ty jeszcze sprawdź betę, bo może coś tam się wykluwa dopiero.
reklama
redferrari
Fanka BB :)
ja bym jeszcze mocno wierzyła i mówiła do bąbelka i głaskała go... głowa do góry!Sprawdzę w czwartek dla pewności. W in Vikcie bez sensu te weryfikację. Od 3dpt stres...najpierw bo beta wysoka więc nie brać pod uwagę teraz jak spadła to znów źle bo za niska.... Jak to lekarz powiedział bez wariacji.
O to super bo przynajmniej mam sie kogo zapytać co i jak a masz in vitro robione w Katowicach ? Na kiedy masz termin ? Juz jestes po badaniach ?[/QUOTE
A to super Ja też miałam robione badania AMH itd tarczyca . I robiłam je miesiac temu takze mysle ze nie bede musiała powtarzać . A ile masz prac te zastrzyki >? od czego wg zalezy olosc zastrzyków ? od rezerwy jajnikowej AMH czy coś ?Tak w Kato od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh ja chodze do dr Grettki
Tak w Kato od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh ja chodze do dr Grettki
Byłam w końcu u endokrynolog-fajna babka-a więc jak już co niektóre Kobity tu mówiły-hashi i na razie dawka pół tablety euthyrox rano i pod koniec lipca wyniki...powiększona jest ale na szczęście guzków ni ma-no także tak.Po co ja chodzę po lekarzach jak Wy tu wszystko wiecie
gosia321
Niestety smutna prawdaAdopcja to nie taka prosta sprawa jak sie wydaje... Mi sie wydaje ze wiele kobiet dawno by sie na nia zdecydowalo zamiast podchodzic wiele razy do invitro ale to jest tak ciezki proces i tez nie gwarantuje sukcesu. Moim zdaniem juz prosciej jest sie leczyc i walczyc gdy jestesmy nieplodni (a nie bezplodni) niz starac sie o adopcje. Niestety mam informacje z pierwszej reki ze osrodki dostaja tym wiecej pieniedzy in wiecej jest dzieci w nich a co za tym idzie wzrastaja pensje i dodatki dla pracownikow wiec im zalezy zeby "wydawac" jak najmniej dzieci
ja bym jeszcze mocno wierzyła i mówiła do bąbelka i głaskała go... głowa do góry!
Jak narazie dzień przebeczany cały,złość na wszystko.
Ale będę bąbelka głaskać do czwartku
Tak w Kato od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh ja chodze do dr Grettki
chlopkers
Co Ty mowisz??? Az mnie zatkalo...Adopcja to nie taka prosta sprawa jak sie wydaje... Mi sie wydaje ze wiele kobiet dawno by sie na nia zdecydowalo zamiast podchodzic wiele razy do invitro ale to jest tak ciezki proces i tez nie gwarantuje sukcesu. Moim zdaniem juz prosciej jest sie leczyc i walczyc gdy jestesmy nieplodni (a nie bezplodni) niz starac sie o adopcje. Niestety mam informacje z pierwszej reki ze osrodki dostaja tym wiecej pieniedzy in wiecej jest dzieci w nich a co za tym idzie wzrastaja pensje i dodatki dla pracownikow wiec im zalezy zeby "wydawac" jak najmniej dzieci
reklama
redferrari
nie ma co się złościć przecież nie miałaś na to wpływu... trzymam kciukiJak narazie dzień przebeczany cały,złość na wszystko.
Ale będę bąbelka głaskać do czwartku
Podziel się: