reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
Pandzia jak dlugo tu jestem , nie kojarze zeby ze zbyt wysokiej bety bylo jakies nieszczescie. Ze zbyt malej owszem. Ciesz sie , piekna Beta moze dwojeczka bedzie❤️❤️

Dziewczyny, odebrałam dziś dokumentacje dotyczącą in vitro ( musiałam pisać podanie). Jedna kartka A4 a na niej drukowanymi: pobrane oocyty 5, dojrzałe 4, niedojrzałe 1, transfer: liczba zarodków 1 , stadium: 8 bl 8A, zarodki odrzucone: 3. AH: nie. Trzy liniki o nasieniu: koncentracja, ruchliwość i objętość. THE END. Oto cała dokumentacja, nawet nie wiem kiedy zarodki padły i w jakim stadium.
Ja pierdzielę...

Mam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
Babo sie ciesz a nue bądź przerazona❤

Piekn
Piękna beta!!!

Ale super, też chcę taką betę. [emoji41]

reklama
Do góry