Dwa 5 dniowe, czyli jest ok??? Ja przy pierwszym transferze 10dpt miałam betę 54 wiec jak teraz zobaczyłam wynik to prawie upadlam i nie mam pojęcia czy to nie jest za wysoka beta...Miałaś jeden zarodek czy dwa? Ja przy 2 blastkach w 9dpt miałam 286 i mam bliźniaki[emoji6]
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Pandzia jak dlugo tu jestem , nie kojarze zeby ze zbyt wysokiej bety bylo jakies nieszczescie. Ze zbyt malej owszem. Ciesz sie , piekna Beta moze dwojeczka bedzieMam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
Poryczalam się. .. oby do czwartku i oby rosła. .. robilyscie betę co dwa dni czy codziennie żeby sprawdzić przyrost?Pandzia jak dlugo tu jestem , nie kojarze zeby ze zbyt wysokiej bety bylo jakies nieszczescie. Ze zbyt malej owszem. Ciesz sie , piekna Beta moze dwojeczka bedzie
adunnnia90
Czyli bliźniaki [emoji7] pięknego przyrostu [emoji110] [emoji110]Dwa 5 dniowe, czyli jest ok??? Ja przy pierwszym transferze 10dpt miałam betę 54 wiec jak teraz zobaczyłam wynik to prawie upadlam i nie mam pojęcia czy to nie jest za wysoka beta...
Netiaskitchen
Ja pierdzielę...Dziewczyny, odebrałam dziś dokumentacje dotyczącą in vitro ( musiałam pisać podanie). Jedna kartka A4 a na niej drukowanymi: pobrane oocyty 5, dojrzałe 4, niedojrzałe 1, transfer: liczba zarodków 1 , stadium: 8 bl 8A, zarodki odrzucone: 3. AH: nie. Trzy liniki o nasieniu: koncentracja, ruchliwość i objętość. THE END. Oto cała dokumentacja, nawet nie wiem kiedy zarodki padły i w jakim stadium.
misis188
Babo sie ciesz a nue bądź przerazona❤Mam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
Gosia892
Cudnie, gratulacje [emoji7]Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Netiaskitchen
Piekn
Piękna beta!!!Mam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
Justin87
Ale super, też chcę taką betę. [emoji41]Mam wynik bety jest przerażająco wysoki 329 miu/ml. To 8dpt ... tak się boje ze coś jest nie tak.. czy ktoś miał tak wysoka betę na początku? Powtórzyć za dwa dni nie bo jutro nie ma sensu? Pomóżcie zaraz oszaleje. .. nie mówiłam swojemu M nawet ze robiłam dziś sikanca, tak bardzo się boje ze może się nie udać. .
reklama
Zarodki mrożone 5-dniowe...w Ocenie morfogicznej super. Badania przed też ok. A tu klops. No dziś to dół straszny. Miałam na żadne fora nie wchodzić ale nie dałam rady. Oszaleć idzieJakie miałaś zarodki podane? 3 dniowe czy 5 dniowe?
Podziel się: