reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytam ze zastanawiasz się nad immunologem - ja jetem w trakcie immunosupresji. Pojechalismy do dr P. z badaniami do in vitro, do tego zrobilam swieze tsh, witaminy b6 i b12, homocysteine. Reszte on zlecil. Mnie te jego badania koszowaly 1500 zl, leki sa refundowane wiec zapłaciłam za nie ok 70 zl i biorę je w tym cyklu. Ale powiem szczerze że wyszlam z gabinetu dr P. bardzo podbudowana bo wreszcie jest ktos kto ma jakiś plan
@ilmenau - mój mąż też podbudowany i pełen nadziei od docenta wyszedł

Dla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
Dorzucam herbatkę :p
20180604_160819.jpg

Załączniki

• 20180604_160819.jpg
    20180604_160819.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 381
@Kurcia - ja umowilam sie do doktora M bo u G nie bylo terminu i po Twoim poscie zadzwoniłam z zapytaniem czy może jest termin u dr G i quwa dziewczynki był huraraaaa - @dżoasia wiem , że nie wpuszczasz już do ciechocinka ale z racji tego że ja duzzzaaa baba jestem ide jak taran :p
Super! I kiedy masz?
Super:) ale dr M tez jest bardzo.dobry:) i jeszcze dr P-A tylko ona nie robi zabiegów oprocz inseminacji. Najlepiej jest jak szlam na prenatalne i se mysle co kozwa tu tak pusto, pierwszy raz cos takiego widze w środku dnia:) ale jak zobaczylam kto wyszedl spod 6 to sie już nie dziwilam:)
Hahaha padlam

Jezu dziewczyny tak nastraszylyscie długimi terminami u dr G ze az zadzwonilam sie zapisac jakby mi 15.06 dr Pasnik pozwolil startowac ze stymulacja. To na szczescie 18.06 byl.termin.
A tak to dr G ma wolne 19-26.06.
Co ty gadasz? Ja wczoraj jak dzwoniłam to mnie zapisali na przyszły czw :) Kurka jak ma wolne do 26 to mam nadzieję, że potem będzie, ktoś mnie musi stymulować, nie chce latać do innych :p A jak nie to tego 14tego ma mi wyryć jakąś tabliczkę z tym co mam mieć podawane i w jakich dawkach :p

reklama
@misis188 - kochana ale dr G jest andrologiem i tak se kombinuję : mnie przebadano od stóp do głowy i w środku dogłębnie jak sie da :p a mojego m@łza przebadali tylko z krwi bo niby wszystko oki. Od przybytku glowa nie boli;)
Moj pan doktor:) możecie sie od razu umowic na badania nasienia,np posiew,MSOME. Bo do procedury oni nie kaza z tego co kojarzę robic seminogramu. My mielismy z wczesniejszej kliniki

Do góry