Jodzia
Fanka BB :)
Wygląda przepyszne. ...to mówiłaś ze mieszkasz we WrocławiuDla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda przepyszne. ...to mówiłaś ze mieszkasz we WrocławiuDla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
@ilmenau - mój mąż też podbudowany i pełen nadziei od docenta wyszedłCzytam ze zastanawiasz się nad immunologem - ja jetem w trakcie immunosupresji. Pojechalismy do dr P. z badaniami do in vitro, do tego zrobilam swieze tsh, witaminy b6 i b12, homocysteine. Reszte on zlecil. Mnie te jego badania koszowaly 1500 zl, leki sa refundowane wiec zapłaciłam za nie ok 70 zl i biorę je w tym cyklu. Ale powiem szczerze że wyszlam z gabinetu dr P. bardzo podbudowana bo wreszcie jest ktos kto ma jakiś plan
Dorzucam herbatkęDla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
Super! I kiedy masz?
Hahaha padlamSuper ale dr M tez jest bardzo.dobry i jeszcze dr P-A tylko ona nie robi zabiegów oprocz inseminacji. Najlepiej jest jak szlam na prenatalne i se mysle co kozwa tu tak pusto, pierwszy raz cos takiego widze w środku dnia ale jak zobaczylam kto wyszedl spod 6 to sie już nie dziwilam
BingoCzyżby Cz?
18.06.2018 godz 13 - qurwa o 3 rano trza bedzie wyjechać - no ale marzenia kosztują dużo czasu i piniedzySuper! I kiedy masz?Hahaha padlam
Mnian mniam❤ a mi serniki.nie wychodzaDla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
Co ty gadasz? Ja wczoraj jak dzwoniłam to mnie zapisali na przyszły czw Kurka jak ma wolne do 26 to mam nadzieję, że potem będzie, ktoś mnie musi stymulować, nie chce latać do innych A jak nie to tego 14tego ma mi wyryć jakąś tabliczkę z tym co mam mieć podawane i w jakich dawkachJezu dziewczyny tak nastraszylyscie długimi terminami u dr G ze az zadzwonilam sie zapisac jakby mi 15.06 dr Pasnik pozwolil startowac ze stymulacja. To na szczescie 18.06 byl.termin.
A tak to dr G ma wolne 19-26.06.
Mam taki przepis że Ci wyjdzie, chcesz?Mnian mniam[emoji173] a mi serniki.nie wychodza
Moj pan doktor możecie sie od razu umowic na badania nasienia,np posiew,MSOME. Bo do procedury oni nie kaza z tego co kojarzę robic seminogramu. My mielismy z wczesniejszej kliniki@misis188 - kochana ale dr G jest andrologiem i tak se kombinuję : mnie przebadano od stóp do głowy i w środku dogłębnie jak sie da a mojego m@łza przebadali tylko z krwi bo niby wszystko oki. Od przybytku glowa nie boli