reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytam ze zastanawiasz się nad immunologem - ja jetem w trakcie immunosupresji. Pojechalismy do dr P. z badaniami do in vitro, do tego zrobilam swieze tsh, witaminy b6 i b12, homocysteine. Reszte on zlecil. Mnie te jego badania koszowaly 1500 zl, leki sa refundowane wiec zapłaciłam za nie ok 70 zl i biorę je w tym cyklu. Ale powiem szczerze że wyszlam z gabinetu dr P. bardzo podbudowana bo wreszcie jest ktos kto ma jakiś plan
@ilmenau - mój mąż też podbudowany i pełen nadziei od docenta wyszedł

Dla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok? Zobacz załącznik 865306
Dorzucam herbatkę :p
20180604_160819.jpg

Załączniki

• 20180604_160819.jpg
    20180604_160819.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 373
@Kurcia - ja umowilam sie do doktora M bo u G nie bylo terminu i po Twoim poscie zadzwoniłam z zapytaniem czy może jest termin u dr G i quwa dziewczynki był huraraaaa - @dżoasia wiem , że nie wpuszczasz już do ciechocinka ale z racji tego że ja duzzzaaa baba jestem ide jak taran :p
Super! I kiedy masz?
Super:) ale dr M tez jest bardzo.dobry:) i jeszcze dr P-A tylko ona nie robi zabiegów oprocz inseminacji. Najlepiej jest jak szlam na prenatalne i se mysle co kozwa tu tak pusto, pierwszy raz cos takiego widze w środku dnia:) ale jak zobaczylam kto wyszedl spod 6 to sie już nie dziwilam:)
Hahaha padlam

Jezu dziewczyny tak nastraszylyscie długimi terminami u dr G ze az zadzwonilam sie zapisac jakby mi 15.06 dr Pasnik pozwolil startowac ze stymulacja. To na szczescie 18.06 byl.termin.
A tak to dr G ma wolne 19-26.06.
Co ty gadasz? Ja wczoraj jak dzwoniłam to mnie zapisali na przyszły czw :) Kurka jak ma wolne do 26 to mam nadzieję, że potem będzie, ktoś mnie musi stymulować, nie chce latać do innych :p A jak nie to tego 14tego ma mi wyryć jakąś tabliczkę z tym co mam mieć podawane i w jakich dawkach :p

reklama
@misis188 - kochana ale dr G jest andrologiem i tak se kombinuję : mnie przebadano od stóp do głowy i w środku dogłębnie jak sie da :p a mojego m@łza przebadali tylko z krwi bo niby wszystko oki. Od przybytku glowa nie boli;)
Moj pan doktor:) możecie sie od razu umowic na badania nasienia,np posiew,MSOME. Bo do procedury oni nie kaza z tego co kojarzę robic seminogramu. My mielismy z wczesniejszej kliniki

Do góry