reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia - ja umowilam sie do doktora M bo u G nie bylo terminu i po Twoim poscie zadzwoniłam z zapytaniem czy może jest termin u dr G i quwa dziewczynki był huraraaaa - @dżoasia wiem , że nie wpuszczasz już do ciechocinka ale z racji tego że ja duzzzaaa baba jestem ide jak taran :p
Super:) ale dr M tez jest bardzo.dobry:) i jeszcze dr P-A tylko ona nie robi zabiegów oprocz inseminacji. Najlepiej jest jak szlam na prenatalne i se mysle co kozwa tu tak pusto, pierwszy raz cos takiego widze w środku dnia:) ale jak zobaczylam kto wyszedl spod 6 to sie już nie dziwilam:)

reklama
Dziewczyny z ciechocinka - mam pytanko ile tak pi razy jest wizyt podczas symulacji ( wiem każda jest inna) w klinice - w poprzedniej mielismy 6 - próbuję sobie ogarniać

Nie ma miejsca na pomyłke w tym wypadku. Miesiączka tuż tuż za rogiem [emoji87]

Czytam ze zastanawiasz się nad immunologem - ja jetem w trakcie immunosupresji. Pojechalismy do dr P. z badaniami do in vitro, do tego zrobilam swieze tsh, witaminy b6 i b12, homocysteine. Reszte on zlecil. Mnie te jego badania koszowaly 1500 zl, leki sa refundowane wiec zapłaciłam za nie ok 70 zl i biorę je w tym cyklu. Ale powiem szczerze że wyszlam z gabinetu dr P. bardzo podbudowana bo wreszcie jest ktos kto ma jakiś plan

Dziewczyny z ciechocinka - mam pytanko ile tak pi razy jest wizyt podczas symulacji ( wiem każda jest inna) w klinice - w poprzedniej mielismy 6 - próbuję sobie ogarniać
Ja ostatnio szlam krotkim protokolem i juz w trakcie stymulacji mialam 3 wizyty ale to.zależy jak reagujesz na leki. U mnie szybko pecherzyki rosly i juz 11dc byla punkcja. Musisz liczyc wizyty co 2-3 dni poczybajac gdzies od 6dc

Dla radości pieke sernik z wiśniami? Kto parzy kawę? rozlewa sok?
IMG_20180608_193250.jpg

Załączniki

• IMG_20180608_193250.jpg
    IMG_20180608_193250.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 441
Nie, do ktorejs z dawek, np wez 2 wiecej na noc no chyba ze masz fuzo tej luteiny to bym brała 3x2

Hmm...A to nie będzie jakoś źle działało jak będą takie wahania dawek. 100-100-200?
Musze to przy myśleć. Wolałabym jednak nie dokładać. Ewentualnie 1 tabletke do nocnej dawki ale tu się zastanawiam nad tymi wahania mi stężenia.

@gosia321 @Iskra_82 @misis188 @Hooope86 dzięki dziewczynki :-)

reklama
Super:) ale dr M tez jest bardzo.dobry:) i jeszcze dr P-A tylko ona nie robi zabiegów oprocz inseminacji. Najlepiej jest jak szlam na prenatalne i se mysle co kozwa tu tak pusto, pierwszy raz cos takiego widze w środku dnia:) ale jak zobaczylam kto wyszedl spod 6 to sie już nie dziwilam:)
@misis188 - kochana ale dr G jest andrologiem i tak se kombinuję : mnie przebadano od stóp do głowy i w środku dogłębnie jak sie da :p a mojego m@łza przebadali tylko z krwi bo niby wszystko oki. Od przybytku glowa nie boli;)

Do góry