Margit2018
Fanka BB :)
Od pierwszego strzała zaskoczy cos nie mogę uwierzyć w tą twoja bezplodność a endometriozę masz?Myślałam że weźmiemy ten za 29500, dłużej zabawimy w Krakowie? [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od pierwszego strzała zaskoczy cos nie mogę uwierzyć w tą twoja bezplodność a endometriozę masz?Myślałam że weźmiemy ten za 29500, dłużej zabawimy w Krakowie? [emoji14]
NieOd pierwszego strzała zaskoczy cos nie mogę uwierzyć w tą twoja bezplodność a endometriozę masz?
Tak. Jestem na naturalnym cyklu po stymulacji.Może Jodzia jest na naturalnym cyklu. Dupek we krwi nie wychodzi więc i tak ma go więcej niż w wyniku wyszło.
W sensie jedna dorzucić dodatkowo do którejś z 3 dawek czy rozłożyć równo na 4 dawki?Jak masz wiecej leku to bym zwiekszyla. Mi lekarz zakecil 3x2 lutinusy a ja sobie sama zakecilam 3x1 luteine. Mozesz choć jedba tabletke wiecej dziennie brac bo na prawde mslo Ci tego dali
Kochana ja jutro mam wizyte kontrolna przed crio.jak Ci sie chce to mozezz mnie dopisac[emoji4]Dziś brak wizyt w kalendarzu
MIŁEGO DNIA KOCHANE! [emoji173]
Nie do kazdej dawki dolozyc 1 tablW sensie jedna dorzucić dodatkowo do którejś z 3 dawek czy rozłożyć równo na 4 dawki?
Spokojnie, ja mam 4dpt na naturalnym cyklu 15,7, poprzednio miałam 11. Ja tam ufam lekarzowi i sama nie dokładam nic. Komus ufać trzeba a po co później mieć do siebie pretensje...Ja miałam ostatnio progesteron 11.03 ng/ml i to jest w normie 1 trymestru, lekarz tez mi napisał ze jest wszystko ok, to dlaczego mówicie ze jest mały ?
Hooope wygrzeb tą kasę coś mi się wydaje że u ciebie to zabawa w ruletkę i trzeba trafić
No ale jak nie mialas laparo to skad wiesz? Ta menda moze tam siedziec.