izabella87
Fanka BB :)
Ja miałam ostatnio progesteron 11.03 ng/ml i to jest w normie 1 trymestru, lekarz tez mi napisał ze jest wszystko ok, to dlaczego mówicie ze jest mały ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz wiecej leku to bym zwiekszyla. Mi lekarz zakecil 3x2 lutinusy a ja sobie sama zakecilam 3x1 luteine. Mozesz choć jedba tabletke wiecej dziennie brac bo na prawde mslo Ci tego daliA jak się wstrzymam do pn jeszcze to coś zmieni? Może to mieć wpływ na powodzenie? Bo dawki luteiny musza być równe, prawda? Nie mogę sobie dać raz jednego tabsa, potem 2 i potem 1.
Najbardziej korzystnie wychodzi ten 3 za 2 za ok. 14 tyś.Korzystałyscie z jakiś programów w tym słynnym Ciechocinku? [emoji6]
Asia ty wtedy bedziesz na porodówce ja z racji wieku za stróża się zatrudnie i bede was wpuszczać oknami bo uwierzcie mi pamiętam co czułam jak miałam 20 parę lat i perspektywe życia bez dzieckaMurawka - Ty masz VIP wejściówkę, sama osobiście Ci drzwi otworzę (jak akurat mi wtedy wizyta wypadnie )
Myślałam że weźmiemy ten za 29500, dłużej zabawimy w Krakowie? [emoji14]Najbardziej korzystnie wychodzi ten 3 za 2 za ok. 14 tyś.
Brałam żel dopochwowy i tabletki progonova. Mieszkam w UK. W Polsce robiliśmy badania genetyczne i też wszystko wyszło ok.Kochana a jakie leki bierzesz do transferów i w ciąży? Jakie miałas badania robione? Napisz coś więcej, w kupie razem cos doradzimy, lepiej niż nie jeden dr
Malo masz tych lekow szczerze powiedziawszy. Ja tez miałam za kazdym razem duphaston 3x1 ale lutinusa mialam 3x2 wiwc 300 mg wiecej jak Ty.
Ja mialam ten 2+1 i wg jest to.super oferta. Wykorzystalam 2 procedury. A wczesniejsza procedura jedna w innej klinice kosztowala mnie niewiele mniejKorzystałyscie z jakiś programów w tym słynnym Ciechocinku? [emoji6]
Jak też nie rozumiem...Ja miałam ostatnio progesteron 11.03 ng/ml i to jest w normie 1 trymestru, lekarz tez mi napisał ze jest wszystko ok, to dlaczego mówicie ze jest mały ?