reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Ja się leczę w Invicta, muszę Wam powiedzieć, że tam wszyscy wszystko wiedzą, jak dzwonisz to jeśli nie udzielą ci info od razu to oddzwaniają do Ciebie, przed punkcją dzwonili aby przypomnieć o zastrzyku o umówionej godzinie i przypomnieć co mam zabrać ze sobą, a godzinę przed otrzymałam sms przypominający o tym. Po punkcji dzwoniła do mnie położna jak się czuję. Transfer mamy w sobotę i dziś dostałam sms przypominający o zażyciu leków a drugi o godzinie i dniu zabiegu. Każdy ma swojego opiekuna i w każdej chwili można do niego albo napisać albo zadzwonić. Jedyny minus jest taki że nie zawsze idziesz do swojego lekarza, może jest to spowodowane tym, że naszym lekarzem jest ordynator i często wyjeżdża na jakieś szkolenia czy też konferencje, ale jak byliśmy u innego to też był poinformowany. Zobaczymy jak będzie po transferze, ale jak na razie ja jestem zadowolona.

Ej, nie jest zle! Ja mialam 4, za 2 dni 16 ale potem sie rozruszala i ladnie rosla, tylko ze potem poronilam :/ ale jesli bedzie ladnie rosla to masz szanse :) a ty mialas wczesne te blastki, c'nie?
Nie, ja miałam B1 i B3 stadium blastocysty.

Jestem jakoś dziwnie spokojna. Co ma być to będzie i nic nie zmienię

Ściskam i dziękuję za każde słowa otuchy

Teraz mam dylemat, bo nie chce zeby pracodawca wiedzoal jeszcze o ciazy... A dostane zus zla z kategoria b. Pytalam lekarki czy moze mi kat a wpisac to sie nie zgodzila, bo to zatajenie informacji.
Powiedzialam jej, ze w takim razie zwolnienia nnie chce.
I nie wiem co zrobic, bo szefowi napisalam maila, ze jestem w szpitalu, bo zle sie poczulam.

reklama
Czy wie któraś z Was może co to oznacza ??
Ja już powoli umieram z nerwów...
Rozpoznanie histopatologiczne:
Polypi Parvi endometrii
Opis makroskopowy:
B. Skąpe

:( boję się że te 3miesiące zażywania tej provery nic nie dały... :(

Do góry