a czekasz na info odnośnie zarodków czy się dobrze dzielą czy jakieś wyniki?
To są wyniki biopsji endometrium.
Jeśli chodzi o zarodki to czekają na mnie jeszcze dwa dwa mrozaczki w klinice już rok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czekasz na info odnośnie zarodków czy się dobrze dzielą czy jakieś wyniki?
Kocham rudychMoze tak wyglada [emoji7] Zobacz załącznik 864770
Co ty gadasz 6 dzień to bywa różnie. Czasem dopiero się rozkręca. Ja miałam tak6.... Już powinno być z 20
Dokladnie. I zawsze ta wylewna odpowiedz w stylu ... tak. Bez zbędnych opisów :-) konkretny człowiek.
Dokładnie. Moje były niby 4 przed mrożeniem ale po rozmrożeniu nie zdążyły się rozprężyć i lekarka powiedziała ze na pewno na 4 nie wyglądają na ta chwile. No i potrzebowały faktycznie ciut więcej czasu stad niska pierwsza beta - dzień pozniej niż ty@Hooope86 jak blastki 1 i 3 to wczesne stadium rozwoju, potrzebuja kilka kilkanascie godzin wiecej zeby sie wydostac z otoczki, jak wszystko sie dobrze rozwija to wieczorem ta beta juz bedzie dwucyfrowa, mam nadzieje ze bedzie pieknie:*
Dobrze tu Koniczyna pisze. Miałaś chyba betę 19 przy pierwszej weryfikacji, prawda?Dokładnie. Moje były niby 4 przed mrożeniem ale po rozmrożeniu nie zdążyły się rozprężyć i lekarka powiedziała ze na pewno na 4 nie wyglądają na ta chwile. No i potrzebowały faktycznie ciut więcej czasu stad niska pierwsza beta - dzień pozniej niż ty
Teraz mam dylemat, bo nie chce zeby pracodawca wiedzoal jeszcze o ciazy... A dostane zus zla z kategoria b. Pytalam lekarki czy moze mi kat a wpisac to sie nie zgodzila, bo to zatajenie informacji.
Powiedzialam jej, ze w takim razie zwolnienia nnie chce.
I nie wiem co zrobic, bo szefowi napisalam maila, ze jestem w szpitalu, bo zle sie poczulam.
Dobre :-) ale się uśmiałamŚmiejemy się z mężem ze on ma limit znaków na klawiaturze
Tak, w 7 dniu. A Hooope betowala w 6tym, to strasznie wcześnie. W 6 dniu to są wysokie bety jak ktoś ma blastki takie mega dojrzałe wypadające z otoczek prawie. Moje zawsze były leniuszkami, większość w 6 dniu etap blastocysty osiągałoDobrze tu Koniczyna pisze. Miałaś chyba betę 19 przy pierwszej weryfikacji, prawda?
Też marzyłam o bliźniakach,ale po stracie 2 blastek po 1.transferze,w drugim transferze wzięliśmy 1 zarodek i jestem w pojedynczej ciąży,więc z bliźniaków nici :-)Ja tez mam takie marzenie. Ja to mam chyba specjalny radar w glowie na bliźniaki bo podwojny wozek umiem wypatrzec z odległości kilometra
Teraz biore leki immunosupresyjne, wiec w przyszłym miesiącu transfer. Mam tylko 3 zamrożone zarodki, immunosupresja utrzymuje sie przez 3 m-ce wiec logicznie byłoby brac po jedynym zarodku ale wtedy moje marzenie sie nie spełni...
No i nie wiem co robic