Hooope86
Fanka BB :)
6.... Już powinno być z 20Dzieje sie! Ktory to dzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6.... Już powinno być z 20Dzieje sie! Ktory to dzien?
Ja też jestem u rg. I też go polecam. Bardzo specyficzny bo oszczędny w słowach. Ale jak się pytasz to wszystko wyjaśnia. Nie głaszcze po głowie tylko mówi fakty. Ale tez daje nadzieje, tealna nadzieje a nie bajki. Zawsze odpisuje na maile.A ten lekarz ma świetne opinie. Polecam go z poleceń innych
Spokojnie ! I z 8 było ( @Ropuszka666 ?) Dobrze pamiętam ??Beta 8.
Czyli z tego wszystkiego wcześniej udało Ci się zobaczyć swojego bejbika;-)super!!!!!Misiaczki Kochane
Dobre wiesci widzialam juz pecherzyk i serduszko az sie poplakalam.
Wszystko ok. Plamienie bylo chwilowe. Teraz biore no-spe i mam lezec. Jutro albo w sobote wyjde.
Dziekuje za wsparcie!!!!
Czekam na telefon z Kliniki. Mają dzwonić. Nadzieja umiera ostatnia.Spokojnie ! I z 8 było ( @Ropuszka666 ?) Dobrze pamiętam ??
Koniecznie powtórz ! Ja pewnie bym poleciała i jutro [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też jestem u rg. I też go polecam. Bardzo specyficzny bo oszczędny w słowach. Ale jak się pytasz to wszystko wyjaśnia. Nie głaszcze po głowie tylko mówi fakty. Ale tez daje nadzieje, tealna nadzieje a nie bajki. Zawsze odpisuje na maile.
Ej, nie jest zle! Ja mialam 4, za 2 dni 16 ale potem sie rozruszala i ladnie rosla, tylko ze potem poronilam :/ ale jesli bedzie ladnie rosla to masz szanse a ty mialas wczesne te blastki, c'nie?Czekam na telefon z Kliniki. Mają dzwonić. Nadzieja umiera ostatnia.
To my czekamy z Tobą i masz rację,że nadzieja umiera ostatniaCzekam na telefon z Kliniki. Mają dzwonić. Nadzieja umiera ostatnia.
Ja pierdziele 8 to nie 0. Jessu żeby tylko rosłaCzekam na telefon z Kliniki. Mają dzwonić. Nadzieja umiera ostatnia.
Ale jakie ehh 8 to nie 0 od 5 jest ciaza