reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Byłam na badaniu ginekologicznym niby wyniki dobre a bol nadal jest powiedzieli że to zrosty pewnie tak ciągną i podciagaja jajnik i dlatego tak ciągnie dali ketonal w kroplowce i leki przeciwzapalne i przeciwbólowe i jak będzie bardziej boleć to zgłaszać to znowu leki aż wkoncu nie będzie boleć i tak sobie leżę na sali sama maz przyjedzie wieczorem

No i co dalej? Będą te zrosty jakoś usuwać, czy co miesiąc masz się po ketonal zgłaszać?

reklama
Oni biorą z cryosu. Tak więc przyjęłam takie założenie. ;) Wydaje mi się, że też jest tak wpisane w kartkę o dawcy, którą dostaliśmy.
Moze tak wyglada [emoji7]
Screenshot_20180607-110544.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180607-110544.jpg
    Screenshot_20180607-110544.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 429
W sensie z tą pracą 8h?nie no to weszło rok temu:
Link do: Praca kobiet w ciąży. Przy komputerze 8 zamiast 4 godzin | Z kraju
U nas w pracy od razu po tej zmianie wprowadzili tabelkę, do której wpisuje się co godzinę że miało się przerwę a pod koniec miesiąca trzeba podpisać i oddać do kadr.
Tylko w końcu jest 10 min a nie 15 przerwy, to zmienili przed samym wprowadzeniem nowej ustawy
No to fajne rozwiazanie:) aczkolwiek dobrze że poszlam na L4 bo u mnie w pracy by mnie wysmiali gdybym co godz sobie poszła od klienta....

reklama
hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Byłam w invicta, ale na pogaduchach. Tam bez badań chcieli od razu robić inseminacje. Zawinelam wrotki. Poszłam do invimed. Jak na taśmie rzucona się czułam. Byłam u dr Wick. U tej co @Justin87, nie polecam. Lubią przestymulowac pacjentke. A potem wariata grataja że tak bywa w życiu. Teraz jestem w Polmedis u dr Po laka, ale byłam też u dr Eli as i Dr Siejko wski. Polecam. Zupelnie inne podejście, spokojnie do wszystkiego.

W razie co pisz na Pw. Temat rzeka

Do góry