gosia321
Fanka BB :)
No to dawaj u ciebie bedzie tluscioch w obu kreskachJa właśnie sobie zdałam sprawę ze ani razu nie zrobiłam sikanca tym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dawaj u ciebie bedzie tluscioch w obu kreskachJa właśnie sobie zdałam sprawę ze ani razu nie zrobiłam sikanca tym razem
@Hooope86 jest w jednej z klinik we Wrocławiu i na pewno może się wypowiedzieć. Jak na razie jest zadowolona. Też byłam tam na jednej wizycie ostatnio i pierwsze wrażenie było pozytywne. Ja jestem w i nvi medzie i też się mogę wypowiedzieć jeśli ktoś potrzebuje. generalnie na wstępie mogę powiedzieć, że jestem na nie.hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Walnij go w leb i sie spytaj czy chce sie troche poszprycowac to zobaczymy jak sam bedzie wygladal .@Hooope86 KCIUUUUUUUUUUUUKIIIII!!!
@PaulinkaP miałam zrosty. Wiem jak potrafi boleć. Zwłaszcza w czasie owulacji. Niech Ci dadzą czopki Distreptaza - podobno pomagają na zrosty. Chociaż ja i tak skończyłam na laparo, ale ja mam endomendę.
@Koniczyna82 mąż do mnie wczoraj "masz najgorszą cerę w Twojej karierze". Dzięki hormony za powrót w lata mej trądzikowej nastoletniości...Aż musiałam się wczoraj na effelclar wykosztować. Modlę się żeby pomógł. Bo przyjdzie słońce, narobi mi się przebarwień i będzie klops.
Jeszcze kwestia jest tego typu jakiego rodzaju są u Was problemy.hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Też marzę o rudym dziecku. [emoji7] teraz dawca nd ze Skandynawii, więc szansa na takie dziecię się zwiększa.To by było piękne...
Zamówiła bym lata temu ruda parke z dostawa kurierem
Jak tam Hope? Już krew oddana? Mówiłaś, że wyniki ok. 12, to czekamy. [emoji4][emoji4][emoji4]Mój TAK samo myślał [emoji28] magister za dyche [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Gdyby nie finanse to bysmy pewnie co miesiąc podchodzily, o ile zdrowie pozwoliło by [emoji10] [emoji106]
Takie wyniki testów, to ja lubię. [emoji4][emoji4][emoji4]Dzis nie jade do labu
Wiec siknelam na tescik Zobacz załącznik 864752
Dokładnie. Nieraz faceci mają takie teksty jakby w ogóle nie byli obecni przy całej procedurze, tylko bujali w obłokach a w momentach ocknięcia i powrotu do rzeczywistości szczerze zdziwieni walą takie teksty. A później "kochanie, nie stresuj się". Nosz k$&#%!Walnij go w leb i sie spytaj czy chce sie troche poszprycowac to zobaczymy jak sam bedzie wygladal .
Też marzę o rudym dziecku. [emoji7] teraz dawca nd ze Skandynawii, więc szansa na takie dziecię się zwiększa.