reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane wiem.ze to sie przewijalo juz tu miloin razy ale wiadomo dopoki nie dotyczy nas to przelatuje troche brzez glowe i sie zapomina jak obliczyc tydzien ciazy ?

Wlasnie tez mialam o to pytac, uprzedzilas mnie :) bo ja juz od tych internetowych kalendarzy wyliczajacych tydzien ciazy zglupialam...;)
Czyli jak u mnie transfer byl 16/05, to teraz jest 21+2(wiek zarodka)+14?
A tak przy okazji, bo widze, ze ten temat sie tez przewija...od kiedy mialyscie/macie jakies obajwy ciazy - wlasnie jak mdlosci, sennosc...ja szczerze mowiac czuje sie calkowicie ok, bez zadnych objawow, i to mnie troche martwi :( jedyne co mialam, to bole brzucha po transferze, a teraz juz nie boli. A moze to za wczesnie jeszcze? dodam ze beta wyszla ok, 13 dpt:311, 15 dpt: 753.
Powodzenia wszystkim dzis i samych cudownych wiadomosci :yes: :-) :)

A gdzie jesteś Jodzia? U kogo się leczysz? Jak się czujesz w ogóle? [emoji2]
W invi m. Dr RG Fizycznie czuje sie dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.
Z jednej strony chciałabym już wiedzieć czy się udało z drugiej boje się spać na ziemię.

Ostatnia edycja:
@anett96 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte i samych dobrych wiadomości ! :) [emoji173]
@Niezapominajka2018 kochana [emoji110][emoji110] za jajca i owocny seksik na szkiełku!! [emoji173] niech się jajeczka pięknie zapladniaja ;)
@izabella87 kochana [emoji110][emoji110] za maluszka ! Niech zdrowo rośnie ! Pieknycj widoków [emoji173]

KONTROLA KALENDARZA!! Dopisać kogoś ?

MIŁEGO DNIA KOCHANE! [emoji173]
Kochana, moja wizyta 11.06 a nie 9.06. Z gory dzieki! [emoji5]

@izabella87 niezapomnianych widoków, ciocie liczą na jakieś zdjęcie ładne <3
@Niezapominajka2018 powodzenia, niech będzie to dla Ciebie szczęśliwy dzień
@anett97 dobrych informacji na wizycie

A całej reszcie miłego dnia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ja dziś nie podglądam dopiero 18.06 :( chyba ze wbije się jeszcze wcześniej gdzieś na usg przed wizyta w klinice

reklama
W invimedze. Dr Gizler. Fizycz nie czuje die dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.
Z jednej strony chciałabym już wiedzieć czy się udało z drugiej boje się spać na ziemię.

A to nawet nie wiedziałam ze razem jesteśmy u Roberta :)

Do góry