reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@anett96 kochana ✊✊ za wizyte i samych dobrych wiadomości ! :)
@Niezapominajka2018 kochana ✊✊ za jajca i owocny seksik na szkiełku!! ❤ niech się jajeczka pięknie zapladniaja ;)
@izabella87 kochana ✊✊ za maluszka ! Niech zdrowo rośnie ! Pieknycj widoków ❤

KONTROLA KALENDARZA!! Dopisać kogoś ?

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤

Kochana dopisz mnie na 26.06. wizyta u Paśnika

reklama
Cześć. Od kilku dni Was czytam. Chciałbym dołączyć. My staramy się ok 3 lata. Próbowaliśmy stymulowania, ale się nie udało. Zdecydowaliśmy się na klinikę niepłodności. Ze względu i na mnie i na męża zostaliśmy przekierowani na in vitro. Dzisiaj mam zabieg pobrania komorek. W sumie to już się zbieramy do wyjścia. Niestety wiem, że w tym miesiącu nie będę miała ich podanych, ze względu na hiperstymulacje, lekarz boi się o mnie i woli poczekać. Tak się boję, nigdy nie byłam pod narkoza. Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Nie bój się, to trwa chwile. Nawet fajne to wybudzenie, człowiek czuje się taki uspokojony, wyspany.

Hej dziewczynki!!
Zylwia czy możesz mnie wpisać w kalendarz na 26.06 mam wizytę u Paśnika :)

Ponawiam swoja prośbę o pomoc w odczytaniu wyników z subpopulacji limfocytów bo w tym temacie jestem zielona. Podobno Dzoasia i Misis są specjalistkami:)

clip_image002.png
Oj ja nue jestem specjalistka bo tam same strzalki mualam i ten wynik mnie przerazil. Wyslalam go szybko do lekarza zeby mi napisal czy jest ok bo ja go nie analizowalam sama

reklama
Cześć. Od kilku dni Was czytam. Chciałbym dołączyć. My staramy się ok 3 lata. Próbowaliśmy stymulowania, ale się nie udało. Zdecydowaliśmy się na klinikę niepłodności. Ze względu i na mnie i na męża zostaliśmy przekierowani na in vitro. Dzisiaj mam zabieg pobrania komorek. W sumie to już się zbieramy do wyjścia. Niestety wiem, że w tym miesiącu nie będę miała ich podanych, ze względu na hiperstymulacje, lekarz boi się o mnie i woli poczekać. Tak się boję, nigdy nie byłam pod narkoza. Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Bedzie dobrze Kochana [emoji4] daj znac ile jajek pobrali[emoji4] i uwazaj na siebie po zabiegu, tak jak dziewczyny tu zalecaja oszczedzajacy tryb, picie duzej ilosci wody i lekkostrawna dieta bogata w bialko [emoji4] powodzenia![emoji8]

Do góry