walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To dość szybko :-)A ja ciazowe mialam od 5 tc juz a karte mialam zalozona dopiero po 8 tygodniu....moze nawet blizej 9 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dość szybko :-)A ja ciazowe mialam od 5 tc juz a karte mialam zalozona dopiero po 8 tygodniu....moze nawet blizej 9 tc
Kochane wiem.ze to sie przewijalo juz tu miloin razy ale wiadomo dopoki nie dotyczy nas to przelatuje troche brzez glowe i sie zapomina jak obliczyc tydzien ciazy ?
W invi m. Dr RG Fizycznie czuje sie dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.A gdzie jesteś Jodzia? U kogo się leczysz? Jak się czujesz w ogóle? [emoji2]
A jaka to klinika? Bardzo często się tu przewija i sądząc po waszych opinia jest dobra.Nie nie ja ciechocinek
Kochana, moja wizyta 11.06 a nie 9.06. Z gory dzieki! [emoji5]@anett96 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte i samych dobrych wiadomości ! [emoji173]
@Niezapominajka2018 kochana [emoji110][emoji110] za jajca i owocny seksik na szkiełku!! [emoji173] niech się jajeczka pięknie zapladniaja
@izabella87 kochana [emoji110][emoji110] za maluszka ! Niech zdrowo rośnie ! Pieknycj widoków [emoji173]
KONTROLA KALENDARZA!! Dopisać kogoś ?
MIŁEGO DNIA KOCHANE! [emoji173]
GyncentrumA jaka to klinika? Bardzo często się tu przewija i sądząc po waszych opinia jest dobra.
Ja nie w Ciechocinku. 3 pelne procedury w Artemidzie Olsztyn Bialystok i jedna w Invicta GdańskGoosiu ile procedur miałaś w Ciechoxibku?
TakGosia dla mnie dziś masz 4+0 (bo transfer 28 blastek był, tak?)
@izabella87 niezapomnianych widoków, ciocie liczą na jakieś zdjęcie ładne <3
@Niezapominajka2018 powodzenia, niech będzie to dla Ciebie szczęśliwy dzień
@anett97 dobrych informacji na wizycie
A całej reszcie miłego dnia [emoji8] [emoji8] [emoji8]
W invimedze. Dr Gizler. Fizycz nie czuje die dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.
Z jednej strony chciałabym już wiedzieć czy się udało z drugiej boje się spać na ziemię.