reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane wiem.ze to sie przewijalo juz tu miloin razy ale wiadomo dopoki nie dotyczy nas to przelatuje troche brzez glowe i sie zapomina jak obliczyc tydzien ciazy ?

Wlasnie tez mialam o to pytac, uprzedzilas mnie :) bo ja juz od tych internetowych kalendarzy wyliczajacych tydzien ciazy zglupialam...;)
Czyli jak u mnie transfer byl 16/05, to teraz jest 21+2(wiek zarodka)+14?
A tak przy okazji, bo widze, ze ten temat sie tez przewija...od kiedy mialyscie/macie jakies obajwy ciazy - wlasnie jak mdlosci, sennosc...ja szczerze mowiac czuje sie calkowicie ok, bez zadnych objawow, i to mnie troche martwi :( jedyne co mialam, to bole brzucha po transferze, a teraz juz nie boli. A moze to za wczesnie jeszcze? dodam ze beta wyszla ok, 13 dpt:311, 15 dpt: 753.
Powodzenia wszystkim dzis i samych cudownych wiadomosci :yes: :-) :)

A gdzie jesteś Jodzia? U kogo się leczysz? Jak się czujesz w ogóle? [emoji2]
W invi m. Dr RG Fizycznie czuje sie dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.
Z jednej strony chciałabym już wiedzieć czy się udało z drugiej boje się spać na ziemię.

Ostatnia edycja:
@anett96 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte i samych dobrych wiadomości ! :) [emoji173]
@Niezapominajka2018 kochana [emoji110][emoji110] za jajca i owocny seksik na szkiełku!! [emoji173] niech się jajeczka pięknie zapladniaja ;)
@izabella87 kochana [emoji110][emoji110] za maluszka ! Niech zdrowo rośnie ! Pieknycj widoków [emoji173]

KONTROLA KALENDARZA!! Dopisać kogoś ?

MIŁEGO DNIA KOCHANE! [emoji173]
Kochana, moja wizyta 11.06 a nie 9.06. Z gory dzieki! [emoji5]

@izabella87 niezapomnianych widoków, ciocie liczą na jakieś zdjęcie ładne <3
@Niezapominajka2018 powodzenia, niech będzie to dla Ciebie szczęśliwy dzień
@anett97 dobrych informacji na wizycie

A całej reszcie miłego dnia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ja dziś nie podglądam dopiero 18.06 :( chyba ze wbije się jeszcze wcześniej gdzieś na usg przed wizyta w klinice

reklama
W invimedze. Dr Gizler. Fizycz nie czuje die dobrze. Ale załapałam dola. Wlasnie dostałam wiadomość z Kliniki że zaden zarodek nie przeżył. Wiec mam tylko te co zostały mi podane. Ja nie wiem czy sobie poradzę jak się nie uda.
Z jednej strony chciałabym już wiedzieć czy się udało z drugiej boje się spać na ziemię.

A to nawet nie wiedziałam ze razem jesteśmy u Roberta :)

Do góry