Szczescie1986
Fanka BB :)
gosia321 betujesz dziś 2 raz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile miałaś procedur u R.? I za którym razem wam się udało?A to nawet nie wiedziałam ze razem jesteśmy u Roberta
Ile miałaś procedur u R.? I za którym razem wam się udało?
My jesteśmy w 14 tygodniu i też oddajemy co zjemy... Ale mnie to uspokaja bo wiem ze z małym wszystko dobrze a Ty więcej oddawałaś bo masz podwójne szczęście❤❤Zdrowa ciąża to zazwyczaj wymioty :-) Ja wymiotowalam do 25 tc teraz nadal się zdarza ale już mniej. Nie zjadłam żadnego leku. Miałam tylko kroplówki bo byłam bliska odwodnieniu i schudłam 9kg. Nie żałuję żadnej chwili spędzonej nad wc :-)
Badania robiłam w drugiej połowie cyklu 25dc dokładnie.Mi się wydaje ze nie jest źle, ten cd4/cd8 nie duży stosunek. NK pewnie będą ci intralipidem zbijać trochę. Robiłaś to badanie na początku czy w srodku cyklu?
Ja też miałam dziś jechać na betę, ale jednak się powsytrzymalam. Ja również mam wizytę za 6 dni i nie wiem czy bez bety jeszcze wytrzymam. Mnie też od wczoraj mdli ale czy to nie za wcześnie na takie objawy?Nie wytrzymalam i rano pobieglam ne bete. Do serduszkowania jeszcze 6 dlugich dni.... Jestem w pracy i mnie znowu zemdlilo. Jestem przedstawicielem i jezdze po klientach i udaje, ze cos nieswiezego zjadlam :/
Wczoraj z nudow zrobilam ptysie ja robie, ale nie jem
W pracy z szefem katorga. Jak wszystko bedzie ok to po
4 miesiacu ide na L4 bo juz nie daje rady z idiota
Wlasnie tez mialam o to pytac, uprzedzilas mnie bo ja juz od tych internetowych kalendarzy wyliczajacych tydzien ciazy zglupialam...
Czyli jak u mnie transfer byl 16/05, to teraz jest 21+2(wiek zarodka)+14?
A tak przy okazji, bo widze, ze ten temat sie tez przewija...od kiedy mialyscie/macie jakies obajwy ciazy - wlasnie jak mdlosci, sennosc...ja szczerze mowiac czuje sie calkowicie ok, bez zadnych objawow, i to mnie troche martwi jedyne co mialam, to bole brzucha po transferze, a teraz juz nie boli. A moze to za wczesnie jeszcze? dodam ze beta wyszla ok, 13 dpt:311, 15 dpt: 753.
Powodzenia wszystkim dzis i samych cudownych wiadomosci
Chyba przestanę to forum czytać bo się kompleksów nabawięnie dość że piękne,młode,dzieci chcą rodzić to jeszcze taaaakie kucharkiNie wytrzymalam i rano pobieglam ne bete. Do serduszkowania jeszcze 6 dlugich dni.... Jestem w pracy i mnie znowu zemdlilo. Jestem przedstawicielem i jezdze po klientach i udaje, ze cos nieswiezego zjadlam :/
Wczoraj z nudow zrobilam ptysie ja robie, ale nie jem
W pracy z szefem katorga. Jak wszystko bedzie ok to po
4 miesiacu ide na L4 bo juz nie daje rady z idiota