reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie :) gratuluję @Koniczyna82 pięknego widoku❤
@gosia321 trzymam kciuki aby wszystko nadal pięknie rosło, a w tym oczywiście Twój brzuszek ❤
dzisiaj miałam stracha od rana, przyszedł nas ranem spać mój syn do mnie i jak spał to mnie kopnął w brzuch na szczęście miałam rękę na brzuchu więcod razu odsunęłam jego nogę ale wraz trochę mnie uderzył... więc panika od rana. Pojechałam do rodzinnego bo tam mają dekoder tętna ale nie mogli znaleźć serduszka. Więc ja już łzy jak groch...Ale zrobił mi szybkie usg brzucha , doslownie chwile i zobaczył pulsujace serduszko i małego albo małą...więc już jestem spokojna. Ale lokatora w łóżku to ja już nie chce :no: wystarczy ze teraz spimy w jednym pokoju z racji remontu.

Zdrowa ciąża to zazwyczaj wymioty :-) Ja wymiotowalam do 25 tc teraz nadal się zdarza ale już mniej. Nie zjadłam żadnego leku. Miałam tylko kroplówki bo byłam bliska odwodnieniu i schudłam 9kg. Nie żałuję żadnej chwili spędzonej nad wc :-)
My jesteśmy w 14 tygodniu i też oddajemy co zjemy... Ale mnie to uspokaja bo wiem ze z małym wszystko dobrze :D a Ty więcej oddawałaś bo masz podwójne szczęście❤❤
Ale masz rację nie wolno narzekać tylko trzeba się cieszyć,wymioty i mdłości to efekt naszych cudów w brzuchu :tak: więc trzeba umyć ząbki po rozmowie z wc i wyjść z uśmiechem na twarzy :p

Nie wytrzymalam i rano pobieglam ne bete. Do serduszkowania jeszcze 6 dlugich dni.... Jestem w pracy i mnie znowu zemdlilo. Jestem przedstawicielem i jezdze po klientach i udaje, ze cos nieswiezego zjadlam :/
Wczoraj z nudow zrobilam ptysie :) ja robie, ale nie jem
W pracy z szefem katorga. Jak wszystko bedzie ok to po
4 miesiacu ide na L4 bo juz nie daje rady z idiota

Załączniki

• IMG_20180605_213653.jpg
    IMG_20180605_213653.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 87
Nie wytrzymalam i rano pobieglam ne bete. Do serduszkowania jeszcze 6 dlugich dni.... Jestem w pracy i mnie znowu zemdlilo. Jestem przedstawicielem i jezdze po klientach i udaje, ze cos nieswiezego zjadlam :/
Ja też miałam dziś jechać na betę, ale jednak się powsytrzymalam. Ja również mam wizytę za 6 dni i nie wiem czy bez bety jeszcze wytrzymam. Mnie też od wczoraj mdli ale czy to nie za wcześnie na takie objawy?;)

Wlasnie tez mialam o to pytac, uprzedzilas mnie :) bo ja juz od tych internetowych kalendarzy wyliczajacych tydzien ciazy zglupialam...;)
Czyli jak u mnie transfer byl 16/05, to teraz jest 21+2(wiek zarodka)+14?
A tak przy okazji, bo widze, ze ten temat sie tez przewija...od kiedy mialyscie/macie jakies obajwy ciazy - wlasnie jak mdlosci, sennosc...ja szczerze mowiac czuje sie calkowicie ok, bez zadnych objawow, i to mnie troche martwi :( jedyne co mialam, to bole brzucha po transferze, a teraz juz nie boli. A moze to za wczesnie jeszcze? dodam ze beta wyszla ok, 13 dpt:311, 15 dpt: 753.
Powodzenia wszystkim dzis i samych cudownych wiadomosci :yes: :-) :)

Z objawami różnie bywa. Mnie raz mega zemdliło jakieś 2 tyg po transferze, pawia ani jednego, w dzień zasnęłam tylko raz, w noc bezsenność, dziś w nocy po raz pierwszy latałam co 2h do kibelka. Albo kilowy Jaś siadł na pęcherz, albo za duzo arbuza zjadłam na kolację:p
Nie martw się brakiem objawów:)

reklama
Chyba przestanę to forum czytać bo się kompleksów nabawię;)nie dość że piękne,młode,dzieci chcą rodzić to jeszcze taaaakie kucharki:-) :)

Do góry