reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa.
2 lata temu rozpoczęliśmy starania. Mam za sobą zwykle stymulacje, stymulacje do 2 nieudanych inseminacji.
W poprzednim m-cu zdecydowalismy się na procedurę in vitro. Pobrano mi 13 komórek, z czego ostatecznie zostały 3 zarodki. Wszystkie zostały zamrożone z uwagi na zespół hiperstymulacyjny który mnie dopadl.
Wyszliśmy na prosta, dziś miałam wykonany transfer 1 zarodka.
Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji ?
Komus się powiodło?
Pozdrawiam
Trzymam kciuki

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie z mdłościami? Macie jakieś dobre sposoby? Mnie bardzo muli, ale nie wymiotuję. Raz tylko był mały pawik, ale to sobie sama pomogłam, bo myślałam, że po tym będzie mi lepiej. A dziś jest tragedia...
Szczerze to sobie nie radzilam ale powiem Ci co "podobno" pomaga, mi oczywiście nie pomoglo ale tobie moze tak.
Imbir, teraz to bym pila wode z imbirem, sa tabletki na mdlosci dla kobiet w ciazy, bazwa na p ale kurde nie pamietam.wiecej a juz je wyrzucilam, migdaly, sucharek przed wstaniem.z łóżka, jesc male porcje ale czesciej i nie wiem co jeszcze. A ja jeszcze miete pilam. Mi nic nie pomagalo i strasznie wymiotowalam

Dziewczyny jak sobie radzicie z mdłościami? Macie jakieś dobre sposoby? Mnie bardzo muli, ale nie wymiotuję. Raz tylko był mały pawik, ale to sobie sama pomogłam, bo myślałam, że po tym będzie mi lepiej. A dziś jest tragedia...
Mi pomagalo częste jedzenie :p i imbir baaardzo mi pomagał :) wiadomo , Że nie da się tak do końca pozbyć mdłości ale było mi o niebo lepiej :)

Jestem po pick up, miałam pobrane 10 pęcherzyków, kurczę trochę mało i ciekawe co z tego wyjdzie... leżę bo mnie boli kałdun, mam estrofem 3x1 i lutka dopochwowo 3x2, a tu widzę że dobre wiadomości a za te mniej dobre to trzymam ogromne kciukiiii!!!!!!
10 to bardzo dobry wynik :-) czekamy na kolejne wieści.A tymczasem spokojnie do dochodz do siebie.Będzie dobrze!!!

Jestem po pick up, miałam pobrane 10 pęcherzyków, kurczę trochę mało i ciekawe co z tego wyjdzie... leżę bo mnie boli kałdun, mam estrofem 3x1 i lutka dopochwowo 3x2, a tu widzę że dobre wiadomości a za te mniej dobre to trzymam ogromne kciukiiii!!!!!!
To jest super wynik !! Ja miałam 6 , nie mam żadnego mrozaczka tylko jedna podana kropeczka ze mna została i dziś zaczelysmy 30tc ❤

Będzie dobrze ✊

reklama
Do góry