reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa.
2 lata temu rozpoczęliśmy starania. Mam za sobą zwykle stymulacje, stymulacje do 2 nieudanych inseminacji.
W poprzednim m-cu zdecydowalismy się na procedurę in vitro. Pobrano mi 13 komórek, z czego ostatecznie zostały 3 zarodki. Wszystkie zostały zamrożone z uwagi na zespół hiperstymulacyjny który mnie dopadl.
Wyszliśmy na prosta, dziś miałam wykonany transfer 1 zarodka.
Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji ?
Komus się powiodło?
Pozdrawiam
Ja miałam też tak,ze wszystkie zarodki zostaly zamrożone,a transfer odroczony o miesiąc.Bardzo to przeżywałam,ale w sumie teraz myślę,ze to dobrze że byl odroczony,bo po punkcji czulam się fatalnie przez ponad tydzień.Pierwszy transfer w lutym się nie powiódł (stracilismy 2 blastki),a z drugiego transferu (19.04) pojedynczej blastki mam teraz 9t3d ciąży :-) :-) :-) Maluszek ma już 2,6 cm :-) Zatem trzymam kciukasy,zeby i Twój maluszek został z Tobą!!!

reklama
A imbir jak przyrządzić ? Zetrzeć i zalać wrzątkiem
Plaster świeżego imbiru zalać wrzątkiem i trzymać pod przykryciem 10min. :) chyba że któraś inaczej robiła ?

Ja źle Ci wcześniej napisałam bo ja akurat wystarczyło, że wypiłam zwykłą herbatę z Tesco imbirowa i pomagało :laugh2:

I zapomniałam jeszcze dodać, że zawsze rano miałam przy łóżku krakersy i zanim wstałam zjadłam kilka i mdłości poranne trochę odpuściły :D

reklama
Do góry