Na 3 dni przed i my juz mieliśmy zabronione bo takie nasienie do zapłodnienia jest najlepsze;-)Nam lekarz zabronik na 3 dni przed punkcja, wczesniej nie pytalam, ale na Twoim etapie mysle, ze jest ok.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?Gosia... Poniedziałek tuż tuż [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@adansonia wspaniale!!!!
Hooope86
Ja bym leciała skoro świt [emoji28] [emoji110]@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?
izabella87
W środę mam badania medycyny pracy w tym psychotesty, kojarzycie czy nie ma żadnych przeciwskazan aby robić je w ciąży ? Zastanawiam się czy jest sens iść
koliber091987
Myślę, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego, ponieważ na psycho nie masz robionego nic to by mogło zaszkodzić maluchowi. A będą przedłużone i będziesz miała spokój już na jakiś czas. Dobrej nockiW środę mam badania medycyny pracy w tym psychotesty, kojarzycie czy nie ma żadnych przeciwskazan aby robić je w ciąży ? Zastanawiam się czy jest sens iść
Biedroneczka83
Dziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie
Można, w całym procesie nie można tylko 5 dni po transferze (żeby nie pogonić jajek i dać się im zakleszczyć) i 3 dni przed punkcją (żeby nie „wyjałowić” spermy). [emoji6]
Biedroneczka83
Link do: Rozenek z okazji swoich urodzin zabrała Majdana do kliniki in vitro! (TYLKO U NAS)
Nie znoszę rozenek i tych jej „ustawek” z paparazzi, ale może gdyby więcej gwiazd się ujawniło i mówiło otwarcie o invitro pomogłoby to zrozumieniu społecznemu, że nie jesteśmy czarownicami i nie gotujemy zarodków w wielkim kotle z hormonami.
Nie znoszę rozenek i tych jej „ustawek” z paparazzi, ale może gdyby więcej gwiazd się ujawniło i mówiło otwarcie o invitro pomogłoby to zrozumieniu społecznemu, że nie jesteśmy czarownicami i nie gotujemy zarodków w wielkim kotle z hormonami.
gosia321
Hehe jeszcze nie wiem to zalezy jak wstane bo labolatorium mam troszke dalej niz na miejscu@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?
reklama
gosia321
Kolezanka z poprzedniej kliniki akurat byla w Novum jak Majdanowie byli na wizycieLink do: Rozenek z okazji swoich urodzin zabrała Majdana do kliniki in vitro! (TYLKO U NAS)
Podziel się: