reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Wow!! Brawo!!Ja mam endomende 3go stopnia. Pierwsze ivf udane. Da sie z tym cholerstwem wygrac.
To co ci cholerni lekarzs niektorzy strasza ze IVF nie pomaga przy endo... To pewnie ci kościółkowi
izabella87
Daj znać po wizycie. :-*
Wszystko ok, żadnych zmian nie widzi musiał być jakiś krwiak.
Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i echem zarodka 2.2mm 5t5d, także wszystko na ten moment jest ok żadnych złych zmian
Strachu co nie miara i 180 zł mniej
Ale lekarz mega kompetentny gaduła, wszystko wyjaśnił
Ja brałam to po punkcji, jedna tabletka na noc, z tego co mi lekarz krótko powiedział wspomaga aby nie doszło do hiperki, dba o jajniki. Ja z receptą za 8 tabletek płaciłam 145.Dziewczyny, co to jest Dostinex? Czy on bez refundacji?
Wlasnie sprawdzilam cene no i szczeka mi opadla. 8 tabletek 350 zl
Rozumiem. Dobrze ze masz czym glowe zajac i nie jestes sama w domu. Kiedy nastepna wizyta?Kurcia dzięki. Szczerze to nie wiem ja się czuje, chyba troszkę się zdystansowałam do wszystkiego i czekam co będzie. Popłakałam się po wizycie i na pobraniami, odreagowałam trochę i teraz już jestem spokojna. Ja już swoje przeżyłam, bywał gorzej. Czekam co będzie na kolejnej wizycie, nie mam w tym momencie n nic wpływu wiec odpuściłam, czytam jakiś kryminał. Mam dobrze bo jestem z mężem na wyjeździe, jesteśmy razem cały dzień, nie zostaje sama z dołem.
Dostinex jest na obnizenie prolaktyny. I tez w hiperkach cos tu dziewczyny pisaly ze go biora.Dziewczyny, co to jest Dostinex? Czy on bez refundacji?
Wlasnie sprawdzilam cene no i szczeka mi opadla. 8 tabletek 350 zl
Ja za 8 tabletek cos kolo 100zl placilam. Tylko ja biore 1/4 tabletki na tydzien..wiec mi na dluuuugo starcza.
Taka mini tabletkę na 4 razy? Jak Ty kochana to dzieliszRozumiem. Dobrze ze masz czym glowe zajac i nie jestes sama w domu. Kiedy nastepna wizyta?Dostinex jest na obnizenie prolaktyny. I tez w hiperkach cos tu dziewczyny pisaly ze go biora.
Ja za 8 tabletek cos kolo 100zl placilam. Tylko ja biore 1/4 tabletki na tydzien..wiec mi na dluuuugo starcza.
Justin87
To przepięknie. :-* od razu masz załatwioną wizytę.Wszystko ok, żadnych zmian nie widzi musiał być jakiś krwiak.
Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i echem zarodka 2.2mm 5t5d, także wszystko na ten moment jest ok żadnych złych zmian
Tak mam zalecone przez lekarza. W przypadku hiperprolaktynemii takie dawki sie wlasnie stosuje. 1/2 lub 1/4 tabl. Na tydzien. I szybciutko zbija za wysoka prolaktyne. Juz ponad rok tak biore.Taka mini tabletkę na 4 razy? Jak Ty kochana to dzielisz
A co do dzielenia to mam taki malutki ostry noz i jakos daje rade
Podziwiam;-)Tak mam zalecone przez lekarza. W przypadku hiperprolaktynemii takie dawki sie wlasnie stosuje. 1/2 lub 1/4 tabl. Na tydzien. I szybciutko zbija za wysoka prolaktyne. Juz ponad rok tak biore.
A co do dzielenia to mam taki malutki ostry noz i jakos daje rade
reklama
Hooope86
Czekałam na takie wiadomości [emoji2] [emoji480]Wszystko ok, żadnych zmian nie widzi musiał być jakiś krwiak.
Pieniądze się nie liczą w takich momentach [emoji2]
Zawsze jest ich za mało.
Gdybym miała dużo kasy, wygrała bym w lotka (nie wygram bo nie gram [emoji28]) rozdala bym cześć dla Was [emoji51] na dzieci [emoji51]
Podziel się: