reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Hooope86 mocne kciuki za Twoje blastki. Na pewno bedzie piekna ciaza

@Koniczyna82 dzielna z Ciebie babka. Wierzymy dalej i trzymamy kciuki nieustajaco. Jak sie czujesz na te chwile psychicznie? Bo niewiele emocji mozna wyczytac z Twoich postow.

Dziewczyny za 2 tyg u mnie Pasnik aaaa.
Pecherz sie dzis odezwal znow z jakims szczypaniem. Niech mnie nie wkurza bo jak nie przejdzie to jutro jade do apteki i wykupuje antybiotyk i 2tyg kuracja.

reklama
Witam wszystkie wojowniczki :)

Na wstepie gratuluje wszystkim sukcesow oraz trzymam kciuki za walczace :)

Zaczelam wczoraj zastrzyki do swojej pierwszej procedury ivf. Mam endometrioze, aczkolwiek bardzo malutka, wg lekarza nawet nie kwalifikuje sie do I st ale jednak od 3,5 roku nie pozwala mi zajsc w ciaze.
Mam do Was pytanie, czy ktoras z Was tez ma endometrioze i udalo jej sie IVF? Jesli tak to za ktorym razem? A moze znacie kogos komu sie udalo?
Pytam bo lekarze sa podzieleni, jedni twierdza ze endometrioza jest wskazaniem do IVF a niektorzy nie ma sensu robic tego zabiegu bo i tak szanse sa znikome :(

Z gory dzieki za kazda historie :)

Zaczelam wczoraj zastrzyki do swojej pierwszej procedury ivf. Mam endometrioze, aczkolwiek bardzo malutka, wg lekarza nawet nie kwalifikuje sie do I st ale jednak od 3,5 roku nie pozwala mi zajsc w ciaze.
Mam do Was pytanie, czy ktoras z Was tez ma endometrioze i udalo jej sie IVF? Jesli tak to za ktorym razem? A moze znacie kogos komu sie udalo?
Pytam bo lekarze sa podzieleni, jedni twierdza ze endometrioza jest wskazaniem do IVF a niektorzy nie ma sensu robic tego zabiegu bo i tak szanse sa znikome :(

Hej! Ja mam endometrioze 1 stopnia. Rok temu miałam laparoskopie i rozbito mi ogniska. Później miałam 3 nieudane inseminacje. Za to in vitro udało się za pierwszym razem :happy2: Także życzę powodzenia i Tobie :-) :)

U mnie to samo! Tez 3 nieudane IUI i tez laparo. Ale wycieto mi tylko jeden maly polipek 1 cm i kwalatek kolo jelita, ze 2 cm. No ale nie bylo nic innego do wycinania... Gotart gratuluje i jak milo to slyszec! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Ja mam endomende 3go stopnia. Pierwsze ivf udane. Da sie z tym cholerstwem wygrac.

@Hooope86 mocne kciuki za Twoje blastki. Na pewno bedzie piekna ciaza

@Koniczyna82 dzielna z Ciebie babka. Wierzymy dalej i trzymamy kciuki nieustajaco. Jak sie czujesz na te chwile psychicznie? Bo niewiele emocji mozna wyczytac z Twoich postow.

Dziewczyny za 2 tyg u mnie Pasnik aaaa.
Pecherz sie dzis odezwal znow z jakims szczypaniem. Niech mnie nie wkurza bo jak nie przejdzie to jutro jade do apteki i wykupuje antybiotyk i 2tyg kuracja.
Kurcia dzięki. Szczerze to nie wiem ja się czuje, chyba troszkę się zdystansowałam do wszystkiego i czekam co będzie. Popłakałam się po wizycie i na pobraniami, odreagowałam trochę i teraz już jestem spokojna. Ja już swoje przeżyłam, bywał gorzej. Czekam co będzie na kolejnej wizycie, nie mam w tym momencie n nic wpływu wiec odpuściłam, czytam jakiś kryminał. Mam dobrze bo jestem z mężem na wyjeździe, jesteśmy razem cały dzień, nie zostaje sama z dołem.

reklama
Do góry