reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny;)Chcialam zapytac czy ktoras z Was miala robione badanie hysterosonogram(HSN)? Mam od 13 czerwca zaczac brac juz leki wszystkie ale zanim do tego dojdzie jutro wlasnie czeka mnie to badanie i sie denerwuje bo za kazdym razem cos nowego :hmm:

reklama
Hej Kobietki. Gratuluje pieknych bet tym , ktore betowały:-) :) ogromne ✊ za piękne widoki na usg . @gosia321 Gosieńko całym serduchem czymam kciukasy . Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę czy ANA 1 - trzeba zrobić w konkretnym dniu cyklu ? Czy obojętnie ? Miłego dzionka:biggrin2:

Dziewczyny dawno, dawno temu się udzielałam. Po nieudanej próbie in vitro odcięłam się od tematów z forum. od wczoraj jestem na panieńskim i nie umiem się tu odnaleźć. Wczorajszy wieczor to1/3 tematów o dzieciach ciążach, imieninach dla dzieci, ginekologach itp. a ja maska 38 i uśmiecham się do tej gry. Jest mi smutno. Nikt mnie nie rozumie, nie wie jak to cholernie wewnętrznie rani. Postanowiłam Wam to napisać bo niestety Wy wiecie o czym mówię.
@Madzix19 - quwa jak ja Cię rozumiem - bylam ostatnio na spotkaniu z dawno niewidzianymi koleżankami - czulam się tam straszenie źle - wrecz fatalnie - wyszłam po byle pretekstem po około godzinie , a tak nie miałam ochoty tam iść - do teraz nie wiem po co tam polazłam - myślałam ze co - aaaa nie sprawiedzliwe to wszystko

Czyli jak ja mialam 2 to jeszcze bede mogla skorzystac raz ? Nieważne czy procedury sa refundowane czy nie? Jak to sprawdzaja?
Nie ma znaczenia czy refundowane czy nie. Ja tez 2 procedurt mialam w ramach programu rzadowego, leki byly refundowane, potem juz 3 procedura procedura prywatnie i leki z refundacja a do kolejnych 2 procedur juz placilisky 100%. Jak sprawdzaja to nie wiem ale kiedyś z moim gin gadalam na ten temat to mi mowil ze NFZ go wezwalo do zaplaty jakiejs tam kwoty za leki ktore rzekomo on przepisal i to z refundacja. W rzeczywistosci laska krecila walki i recepty podrabiala

Wszystko super prócz tej witaminy :( tsh nawet dobre chociaz najbardziej o to badanie sie balam bo jestem po całkowitym wycieciu tarczycy i dawno sie nie badalam :( ale nadal mnie martwi to endometrium polipowate :( bo nie wiem co mozna z nim zrobic procz wylyzeczkowania? Przeciez przez antyki nie zniknie :(
A co do szefowych to temat rzeka. Ja znowu ogladam sie zeby innym bylo dobrze a nie sobie. Bo kolezanka poszla na urlop to ja miesiac poczekam z klinika a teraz druga mowi ze remont planuje i moze jej sie przedłuży:( koniec zacznijmy myslec o sobie :)
No raczej, musisz zmienić myślenie kochana, ale wiem co czujesz bo też troszkę za bardzo patrzę lub patrzyłam. Troszkie trzeba zadbać o siebie i czasami myśleć o sobie. Delektujcie się wolnym i pogodą no i nie przesadzcie ze słońcem, ja też relax bo jutro mam podglądanie brr boję się ;)

reklama
Do góry