Nie wiem skad jestes ale jak kiedys szperalam na ten temat to podobno Wroclaw jest dobry na adopcje, ze to wszystko tam trwa krocej. Bron Boze osrodki katolickie
My zapisaliśmy się do świeckiego we Wrocławiu. Na kurs czekamy do następnego roku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem skad jestes ale jak kiedys szperalam na ten temat to podobno Wroclaw jest dobry na adopcje, ze to wszystko tam trwa krocej. Bron Boze osrodki katolickie
Przykre to wszystko i niesprawiedliwe. Logika podpowiada że jak Hubcio jest naturalny to może tak jest że kliniki nie pomogą i dzieci zrobicie sobie sami. Mam nadzieję, że wszystko ci się ułoży.
DziękujęWiolka, mocne przytulasy dla ciebie!
To tez steryd ale w innej dawce i nie wiem czy moznaby bylo wziasc 2 tabletki metypredu zamiast polowki medroluA to nie zamiennik???
GyncentrumCo to za klinika ??
GratulacjeWiesz ze ja tez tak przeczytałam!! [emoji14] ale na szczęście wszystko jest super prawidłowo
Hejka, nie chcę Cię straszyć ale opryszczka nie jest raczej zdrowa, szczególnie w ciąży. Może skonsultuj to, będzie bezpieczniej.Cześć. Mam pytanko. Dziś dostałam opryszczke na ustach. Jestem po transferze 02.05. W poniedziałek było widać pecherzyk ciążowy. Czy ta opryszczka może zaszkodzić? Bardzo proszę o pomoc.
Opryszczka nie jest bezpieczna ale jesli sie ja ma pierwszy raz a nie którys z kolei i chyba niebezpieczna jest ta na wargach sromowych a nie na ustach tak ze spokojnieHejka, nie chcę Cię straszyć ale opryszczka nie jest raczej zdrowa, szczególnie w ciąży. Może skonsultuj to, będzie bezpieczniej.