Margit2018
Fanka BB :)
Trzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.Dokładnie tak to jest ta strona gdzie była ciąża pozamaciczna i dwie punkcje do in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.Dokładnie tak to jest ta strona gdzie była ciąża pozamaciczna i dwie punkcje do in vitro
Niestety endomenda wyniszcza komorki i sie pozniej nie chca zapladniac, dzielic i wogole.. u mnie z 6 zostaly 3 ale do 3 doby. Wiec kij wie co sie dzialo w brzuchu i czy przy 5 dobie nie "obumieraly".Bardziej endometrioza, u meza super nie jest, ale to nie jest problem.
@PaulinkaP ja mam torbiel z niepeknietego pęcherzyka co miesiac. W prawym jajniku nie czuje. A lewy to mnie tak naparza ze czasami az dech zapiera.... ale za 3 dni @ wiec mam nadzieje ze sama zejdzie.
Oczywiście że dam znać zostało nam 30 km i będziemy na miejscuTrzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.
To teraz czekamy na ten dzień ja mam iść na bhcg 23.05......niech ten dzień szybciutko nadejdzie.@Wiolawi85 jestesmy na tym samym etapie tez mialam 11.05 transfer. Staram sie o tym nie myslec. U mnie objawow jako takich zero. Jeszcze tydzien czekania na testowanie.
Podobno sie oprozniaja w trakcie okresu ale mysle ze ciezko zlapac konkretny moment. Sama nie wiem. Przestalam je juz kontrolowac bo bym majatek wydala jakbym z nimi co miesiac na usg latala.U mnie od początku tego roku to samo :/ No dosłownie miesiąc w miesiąc nie pęka mi pęcherzyk i jest torbiel. Raz dostałam zastrzyk na pęknięcie i nawet z nim nie pękł. Zwykle po progesteronie schodzi ale raz nie zeszła i musiałam miesiąc brać tabletki anty. I teraz mam pytanie Czy te torbiele w momencie kiedy bierze się progesteron schodzą dopiero po okresie, w trakcie czy może już po odstawieniu progesteronu? Będę miała wizytę albo chwilę przed okresem albo w pierwszym dniu cyklu, no max w drugim bo do soboty biorę progesteron a w czwartek następny mam wizytę. I od tego czy ta torbiel jeszcze będzie czy nie zależy czy mi da lekarka stymulację czy będę musiała miesiąc czekać. Skoro masz też taki problem to może coś mi podpowiesz
Podobno sie oprozniaja w trakcie okresu ale mysle ze ciezko zlapac konkretny moment. Sama nie wiem. Przestalam je juz kontrolowac bo bym majatek wydala jakbym z nimi co miesiac na usg latala.
U mnie tez nie pekaly nawet po potrojnych dawkach zastrzykow.