reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny. Bylam u urologa. Po 1. Uwaza ze krwiomocz byl jednak wynikiem infekcji. Po 2. Kamien w nerkach jest ale mowi "do rozpuszczenia".
Wiec na doleczenie infekcji dal mi na 3 miesiace takie saszetki z probiotykiem i zurawina do picia.
Rozpisal tez antybiotyki takie mocne takze gdyby tylko objawy wrocily to mam od razu je wziac.
A co do kamienia to mowi ze duzo duzo pic i startowac z ivf. Bo mowil ze kamien jest w takim miejscu ze moze i 10lat sie nie ruszyc.
Super:) a te saszetki można w ciazy?? To teraz czekac na wyniki, Pasnikon i dr G:)

reklama
Dziewczyny. Bylam u urologa. Po 1. Uwaza ze krwiomocz byl jednak wynikiem infekcji. Po 2. Kamien w nerkach jest ale mowi "do rozpuszczenia".
Wiec na doleczenie infekcji dal mi na 3 miesiace takie saszetki z probiotykiem i zurawina do picia.
Rozpisal tez antybiotyki takie mocne takze gdyby tylko objawy wrocily to mam od razu je wziac.
A co do kamienia to mowi ze duzo duzo pic i startowac z ivf. Bo mowil ze kamien jest w takim miejscu ze moze i 10lat sie nie ruszyc.
Dobrze ze dal Ci jednoznacznie zielone swiatlo co do ivf!!! [emoji4]
A powiedz, gdyby te objawy wrocily jak juz bedziesz w ciazy, to co z antybiotykiem? Mozna go brac jesli on taki silny?

Paulinka ja jak miałam torbiel wykrytą miał nie całe 2 cm, a po tygodniu brania leków poszłam na kontrol i tam było 6,5cm.
Jak miałam usuwany mierzył 8cm... a nic, nigdy mnie nie zakuło, zabolało... nic...
Wiec jestem w stanie uwierzyć ze tak szybko urósł :(
No bardzo szybko urósł niestety czekam przed gabinetem lekarza boję się zobaczymy co powie

Czesc laseczki❤️

Nie ogarniam Was wszystkich, ale kazdej z osobna zycze wielkiego szczescia, chociaz droga wyboista do niego.
Ja dostalam dzisiaj@ dokladnie 4 tyg po poronieniu, co oznacza mniej wiecej tyle ze wracamy do gry i klinika zaczyna szukac nowej dawczyni. Nareszcie❤️Gosia, Koniczynko .... do przodu ? Wszystko cacy u was?

Czesc laseczki[emoji173]️

Nie ogarniam Was wszystkich, ale kazdej z osobna zycze wielkiego szczescia, chociaz droga wyboista do niego.
Ja dostalam dzisiaj@ dokladnie 4 tyg po poronieniu, co oznacza mniej wiecej tyle ze wracamy do gry i klinika zaczyna szukac nowej dawczyni. Nareszcie[emoji173]️Gosia, Koniczynko .... do przodu ? Wszystko cacy u was?
Niedobrze, że musisz przez to przechodzić ale dobrze, że wracasz do gry. :-*

reklama
Super:) a te saszetki można w ciazy?? To teraz czekac na wyniki, Pasnikon i dr G:)
Saszetki tak - bo to tylko zurawina i probiotyki. Maja wzmocnic drogi moczowe.
Dobrze ze dal Ci jednoznacznie zielone swiatlo co do ivf!!! [emoji4]
A powiedz, gdyby te objawy wrocily jak juz bedziesz w ciazy, to co z antybiotykiem? Mozna go brac jesli on taki silny?
Mam dwa antybiotyki monural i jakis drugi. Mowil ze monural mozna w ciazy, a ten drugi lepiej odpuscic we wczesnej ciazy.
Ale ja dopiero za miesiac mam Pasnika, a stymulacje pewnie za 1.5 czy 2 miesiace. Wiec gdyby infekcja miala wrocic to pewnie zdarzy sie rozwinac do tego czasu.

Do góry