reklama
Dam dam ale to jeszcze trochę czasu;-)narazie staram się nie myśleć.No to trzymam mocno kciuki!!!musi się udać ! daj znac koniecznie po becie!
Margit2018
Fanka BB :)
Jessu Inulka gdzie ty się leczysz? Mam nadzieje że z tych dwóch będziesz miała dziecko bo jak nie to ktos tu spieprzył robotę. Jessu tyle komórek chyba że plemniki słabe.Czesc dziewczynki wczoraj mialam punkcje z 18 pobranych jajeczek, 12 bylo dojrzalych, 6 zamrozilismy (chociaz mialam nadzieje, ze beda zaplodnione), a dzisiaj z tych 6 ciu zaplodnionych zostaly 2. Teraz pytanie czy w ogole przezyja te dwie . To wszystko jest takie smutne.
Ogólnie też tak myślę, każdy organizm na wszystko reaguje na swój sposób do tego leki, ale stres wygrywa. Chyba przeraził mnie ten cholerny ból brzucha (flaków ) po punkcji a poźnie po transferze. Na to wszystko w worek na chwilkę"odeszłam" (mam padaczkę nabytą, po pierwszym porodzie.....na szczęście nie był to typowy atak, więc żadnych drgawek, napięć itd itp) po prostu nerwy działają I chyba nie potrafię uwierzyć że może wyjść coś dobrze 9,5 lat temu przyszedł na świat mój skarb a po porodzie jakby coś w życie mojej rodzinki trafiło i nie było roku bez problemu, cały czas pod górkę....może nie są to tragedie...ale ile można wytrzymać dziękuję za odp. Doborze jest porozmawiać z osobami które potrafią zrozumieć.....jak kiedyś poruszyłam temat in vitro przy mojej rodzince to zostałam zdeptana, niby nie mają nic przeciwko temu, ale jak to ciągle słysze...."przecież jedno już macie".....nie cierpię tych słów dlatego o tym comyśleć robimy wiedzą tylko moje dwie najlepsze przyjaciółki i teraz......WyMi na 5 dpt piersi całkiem "zwiędły", więc miałam mega załamkę, zrobiłam betę i było 9, 8 dpt było już 57, a dziś jestem w 7 tc, więc nie szukaj objawow, bo te wszystkie leki mocno działają na nasz organizm, zrób betę i będzie może już coś wiadomo, trzymam kciuki
Amh mam 6.6 i lekarz od razu mowil, ze bede miala niska jakosc jejeczek. Zla jestem, ze nie zaplodnili wszystkich 12 (wpierw sie tak umawialam z lekarzem) za 2 miesiace mam 35 lat. Ach szkoda gadacJessu Inulka gdzie ty się leczysz? Mam nadzieje że z tych dwóch będziesz miała dziecko bo jak nie to ktos tu spieprzył robotę. Jessu tyle komórek chyba że plemniki słabe.
U mnie pobrali 15, 14 było ok, my zaplodnilismy wszystkie, słabe parametry nasienia. Zaplodnilo się 10, 7 dotrwało do blastki. Jedna mam podanaCzesc dziewczynki wczoraj mialam punkcje z 18 pobranych jajeczek, 12 bylo dojrzalych, 6 zamrozilismy (chociaz mialam nadzieje, ze beda zaplodnione), a dzisiaj z tych 6 ciu zaplodnionych zostaly 2. Teraz pytanie czy w ogole przezyja te dwie . To wszystko jest takie smutne.
A czy przyczyną waszej niepłodności jest czynnik męski?Czesc dziewczynki wczoraj mialam punkcje z 18 pobranych jajeczek, 12 bylo dojrzalych, 6 zamrozilismy (chociaz mialam nadzieje, ze beda zaplodnione), a dzisiaj z tych 6 ciu zaplodnionych zostaly 2. Teraz pytanie czy w ogole przezyja te dwie . To wszystko jest takie smutne.
Bardziej endometrioza, u meza super nie jest, ale to nie jest problem.U mnie pobrali 15, 14 było ok, my zaplodnilismy wszystkie, słabe parametry nasienia. Zaplodnilo się 10, 7 dotrwało do blastki. Jedna mam podana
A czy przyczyną waszej niepłodności jest czynnik męski?
Ja już nie mam pojęcia od czego zależy czy można wszystkie czy też nie.Bardziej endometrioza, u meza super nie jest, ale to nie jest problem.
No właśnie najgorsze jest to że ona tak w ciągu 4 dni urosła jadę właśnie do białego spałam całe 30 min po nocce Ale z bratowa jadę w połowie drogi ja będę prowadziła wyspie się jak przyjadęStrasznie urosla:/ miejmy nadzieje ze leki.rozprawia sie z dziadem
reklama
Dokładnie tak to jest ta strona gdzie była ciąża pozamaciczna i dwie punkcje do in vitroPaulinka a to jest po tej stronie gdzie cie wcześniej bolało.
Podziel się: