reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzis tylko sie szczepilam. Nie wchodzilam do niego bo wczesniej wchodzily do niego laski poza kolejnoscia inie chcialam nadwyrezac jego cierpliwosci, ale tez pomyslalam ze nastepnym razem moze bede miala wiecej pytan wiec zalatwie to za.jednym zamachem haha;)
Murawka porobila badania i z wynikami ma podjechac na konsultacje :) Bestia sie nie odzywala ale ja wyhaczylam na korytarzu, ha!
Hahaha to Ty te nasze teczki masz zaopatrzone kazda w zdjecia, ze wiesz kogo zahaczyc np na korytarzu w klinice? [emoji28] [emoji28] czyli moge sie kiedys spodziewac niespodzianki na lodach? [emoji12]

reklama
Wiadomo moze juz ktorzy tam beda lekarze? I to wogole pewne? Skad macie taka informacje? :) Wsumie fajnie, nareszcie dodatkowa opcja chocby dla mnie, bo jednak na dojazd do Katowic nie zdecydowalismy sie w tej chwili.
Podjelismy decyzje, ze gdyby teraz nie udalo sie to jedziemy do Novum. Moze to Gyn w Krakowie byloby wiec alternatywa.
Od właścicielki kliniki pytała nas czy się to opłaci. Będą przyjmować Marcik, Grettko, Czerwińska;)

Dziewczyny mam pytanie... Aż mi głupio hahaha spałam dzisiaj w dzień ponad 2 godziny wstałam w szoku ze juz pol godziny wcześniej powinnam wziąć leki i szybko po nie pobieglam . Taka byłam jeszcze nieprzytomny, że zamiast 1 tabletkę lyknac a 1 zapodac sobie dowcipnie obie polknelam [emoji23] myślicie że działa, czy lepiej wziąć druga tak jak trzeba???

Hahaha to Ty te nasze teczki masz zaopatrzone kazda w zdjecia, ze wiesz kogo zahaczyc np na korytarzu w klinice? [emoji28] [emoji28] czyli moge sie kiedys spodziewac niespodzianki na lodach? [emoji12]
Haha calkiem mozliwe:D spodziewaj sie mnie, bede uwaznie.obserwowac kazdego kto kupi 4 porcje:laugh2:
A @Murawa poznalam po zdjeciu z fejsika:) ale.jak weszla to mnie tak pikło ze to moze byc ona i dopiero wtedy sprawdzilam a potem jeszcze babka w recepcji powiedziala do niej po imieniu :)

Dziewczyny mam pytanie... Aż mi głupio hahaha spałam dzisiaj w dzień ponad 2 godziny wstałam w szoku ze juz pol godziny wcześniej powinnam wziąć leki i szybko po nie pobieglam . Taka byłam jeszcze nieprzytomny, że zamiast 1 tabletkę lyknac a 1 zapodac sobie dowcipnie obie polknelam [emoji23] myślicie że działa, czy lepiej wziąć druga tak jak trzeba???
Każdemu się zdarza a wiem co mówię bo moj m. tak sobie niechcący zażył dowcipną. Zaaplikowała bym sobie drugą dowcipnie.:-) :)

U mnie juz koniec zludzeń, koniec nadzieji wszystko sie skonczyło. Moja beta z dzis 19dpt 344, w 16 dpt bylo 216. Odstawiam leki. Tylko co dalej? Na usg nic nie widac. I co jak ta beta dalej bedzie rosla? No cholera :(:( kazal mi sie obserwowac i znowu na usg przyjsc w sobote. Juz bym chciala na chwile zapomniec o tych lekarzach o tym wszystkim!!! Po co to w ogole drgnelo...
Nadzieja macie mrozaki?

reklama
Haha calkiem mozliwe:D spodziewaj sie mnie, bede uwaznie.obserwowac kazdego kto kupi 4 porcje:laugh2:
A @Murawa poznalam po zdjeciu z fejsika:) ale.jak weszla to mnie tak pikło ze to moze byc ona i dopiero wtedy sprawdzilam a potem jeszcze babka w recepcji powiedziala do niej po imieniu :)
Hahaha super ze sie spotkalyscie [emoji5]
Mnie pewnie bys poznala od razu, bo przeciez dosc dlugo mialam na poczatku roku swoje zdj jako profilowe tu na forum [emoji6] zdazyla Wam sie juz opatrzec ta moja facjata [emoji28]

Do góry