Dziewczyny proszę o poradę. Boli mnie na wysokości żeber i pod nim a ból promieniuje aż do pępka. Nospa nie pomaga boli mnie nawet dotyk do żeber i poniżej, co to może być ?? Zaczyna mnie ten ból niepokoić . Jestem na początku 12tc.
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
I bardzo słusznie!!! Walcz o to,bo Ci się należy!!! PowodzonkaMoże te słabsze z wyglądu, np z feag
Te słabsze z wyglądu ( z fragmentacją) raczej tak, bo jak zarodek wygląda z dnia na dzień gorzej to
Mi Pani embriolog powiedziała, że nie wie na jakim etapie się zatrzymały, jakby się rozpadły, bo ona nie wie ile komórek miały. To szybka rozmowa pezez tel. była i trudno było czegokolwiek się dowiedzieć, dlatego teraz nie wyjdę z tej kliniki bez dokumentacji, bo serio dziwi mnie brak nawet jednego papierka z in vitro.
Koniczyna82
Marg zobacz toDziewczyny proszę o poradę. Boli mnie na wysokości żeber i pod nim a ból promieniuje aż do pępka. Nospa nie pomaga boli mnie nawet dotyk do żeber i poniżej, co to może być ?? Zaczyna mnie ten ból niepokoić . Jestem na początku 12tc.
Link do: Ból żeber w ciąży - RODZICE.PL
misis188
Kup sobie puzzle a bete mysle ze za 6dni byn robila ale niech wypowiedza sie te ktore mialy transfer blastkiWszystko się okarze niebawem. To będą długie dni. Mam podany 5-dniowy zarodek, po ilu radzicie zrobić pierwsza betę?
misis188
Czyzbys zaczela kibelek tulic??Wczoraj suuuuuuuuper a dziś już nie za fajnie ...
Ale biorę wszystko na klate
No muszę zająć jakoś czas bo oszaleje.;-) Zawsze pracowalam a teraz taka bezczynność;-)Kup sobie puzzle a bete mysle ze za 6dni byn robila ale niech wypowiedza sie te ktore mialy transfer blastki
Never give up
Kochana to wierzę że jednak zdziała cuda i pomoże Wam zawalczyć o upragnione szczęście@Never give up - docent cudo , z tej wizyty bardziej maż wyszedł ze sporą ilością zaleceń(tego nie jeść, to jeść to pic itd ) i recept Docent na wstepie pytała " czy brala Pani" i zaczął wymieniać leki , ktorych ja nazw nigdy nie słyszałam na podstawie badań tych co miałam , a i mam dorobić dwa w konkretnym dniu cyklu - będą zalecenia
A co zalecał odnośnie diety dla M? Może i ja swojego Trochę podleczę
Never give up
To w takim razie ja chce być chora w niedalekim czasieTeż jestem przykładem, że dopadła mnie grypa po transferze, a tu już 22tc :-) trzymam kciuki i bądź dobrej myśli :-*
Never give up
Piękne kruszynki ❤❤❤❤Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie
A to chłopcy. 20 tydzień i 2 dzień. Ważą 416 i 431.
Po tym krwiak u, co był - wielka ulga, że są całe, zdrowe ♡♡
OJ tam, @nadziejaprzedewszystkim schowaj torbę bo chłopakom siostra będzie potrzebna w przyszłości
reklama
Never give up
Ogromne za to aby został z mamusią na całe 9 miesięcy!!Hej ja już po transferze;-)podali jeden piękny zarodek. Oby rósł piękny i zdrowy!;-)
Podziel się: