reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o poradę. Boli mnie na wysokości żeber i pod nim a ból promieniuje aż do pępka. Nospa nie pomaga :( boli mnie nawet dotyk do żeber i poniżej, co to może być ?? Zaczyna mnie ten ból niepokoić . Jestem na początku 12tc.

reklama
Może te słabsze z wyglądu, np z feag

Te słabsze z wyglądu ( z fragmentacją) raczej tak, bo jak zarodek wygląda z dnia na dzień gorzej to

Mi Pani embriolog powiedziała, że nie wie na jakim etapie się zatrzymały, jakby się rozpadły, bo ona nie wie ile komórek miały. To szybka rozmowa pezez tel. była i trudno było czegokolwiek się dowiedzieć, dlatego teraz nie wyjdę z tej kliniki bez dokumentacji, bo serio dziwi mnie brak nawet jednego papierka z in vitro.
I bardzo słusznie!!! Walcz o to,bo Ci się należy!!! Powodzonka

@Never give up - docent cudo ;) , z tej wizyty bardziej maż wyszedł ze sporą ilością zaleceń(tego nie jeść, to jeść to pic itd ) i recept Docent na wstepie pytała " czy brala Pani" i zaczął wymieniać leki , ktorych ja nazw nigdy nie słyszałam :oo: na podstawie badań tych co miałam , a i mam dorobić dwa w konkretnym dniu cyklu - będą zalecenia :)
Kochana to wierzę że jednak zdziała cuda i pomoże Wam zawalczyć o upragnione szczęście ;)
A co zalecał odnośnie diety dla M? ;)Może i ja swojego Trochę podleczę :p

Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe :) na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie :)

A to chłopcy. 20 tydzień i 2 dzień. Ważą 416 i 431.

Po tym krwiak u, co był - wielka ulga, że są całe, zdrowe ♡♡
Piękne kruszynki ❤❤❤❤
OJ tam, @nadziejaprzedewszystkim schowaj torbę bo chłopakom siostra będzie potrzebna w przyszłości ;) :p

reklama
Do góry