reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie... Aż mi głupio hahaha spałam dzisiaj w dzień ponad 2 godziny wstałam w szoku ze juz pol godziny wcześniej powinnam wziąć leki i szybko po nie pobieglam . Taka byłam jeszcze nieprzytomny, że zamiast 1 tabletkę lyknac a 1 zapodac sobie dowcipnie obie polknelam [emoji23] myślicie że działa, czy lepiej wziąć druga tak jak trzeba???
Gosia ja bym wziela jeszcze jedna :) wiesz nadmiar progesteronu tak nie zaszkodzi jak jego brak.Na pewno wszystko bedzie okej ale ja bym tam wziela tak dla spokoju ducha...:-) :) a tak na marginesie to nieźle się zakręciłaś :rofl::D:D

U mnie juz koniec zludzeń, koniec nadzieji wszystko sie skonczyło. Moja beta z dzis 19dpt 344, w 16 dpt bylo 216. Odstawiam leki. Tylko co dalej? Na usg nic nie widac. I co jak ta beta dalej bedzie rosla? No cholera :(:( kazal mi sie obserwowac i znowu na usg przyjsc w sobote. Juz bym chciala na chwile zapomniec o tych lekarzach o tym wszystkim!!! Po co to w ogole drgnelo...
Bardzo mi przykro :( Znam ten ból doskonale ;(

Dziewczyny proszę o poradę. Boli mnie na wysokości żeber i pod nim a ból promieniuje aż do pępka. Nospa nie pomaga :( boli mnie nawet dotyk do żeber i poniżej, co to może być ?? Zaczyna mnie ten ból niepokoić . Jestem na początku 12tc.

Miałam podobny ból i miewam go do dziś, podobno to jelita (przynajmniej tak twierdzi Pani Doktor) :-)

23 albo 24 maja jeszcze nie wiem w poniedz. 21 mam isc na kolejna ocene.Ale od dzis zaczynam tez (oprocz mensinormu ) cetrotide. A Ty "Neverka" kiedy punkcja?
Kochana ja na razie zbieram cash na kolejną procedurę i jak tylko zbiorę to od razu podchodzę...
przy okazji przerwy w leczeniu muszę zmienić pracę :p
Dziś właśnie zakończyłam swój etap pierwszej procedury... podliczyłam kasę i zamknęłam rozdział...
Nie mogę się doczekać aż zacznę pisać II TOM :p

Ja dzis tylko sie szczepilam. Nie wchodzilam do niego bo wczesniej wchodzily do niego laski poza kolejnoscia inie chcialam nadwyrezac jego cierpliwosci, ale tez pomyslalam ze nastepnym razem moze bede miala wiecej pytan wiec zalatwie to za.jednym zamachem haha;)
Murawka porobila badania i z wynikami ma podjechac na konsultacje :) Bestia sie nie odzywala ale ja wyhaczylam na korytarzu, ha!
Jesteś niesamowita!!! :D:D:D

reklama
Kochana to wierzę że jednak zdziała cuda i pomoże Wam zawalczyć o upragnione szczęście ;)
A co zalecał odnośnie diety dla M? ;)Może i ja swojego Trochę podleczę :p
@Never give up kochana zalecił .... zróżnicowaną dietę ;) bez zbytniej przesdy. Jedynie czego zabronił calkowicie to .... golonki :oo: moj sie załamał bo zawsze raz w m-ce sobie napiekł i jadl przez caly weekend :rofl: mam zroznicowac dietę i nie przesadzać z drobiem :p. Pojechali do immunologa , a korzystali z rad dietetyka ;). A tak serio docent cierpliwie i dlugooo odpowiadal mezowi na pytania - bo ja chora i zasmarkana z bolem glowy zbytnio nie mialam pytań :szok: nadrobie za miesiąc :angry: zagadam go :biggrin2:

Do góry