reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć. Zaczynamy przygotowania do stylu stylumacji. Dostałam Gonapeptyl na 8 dni. Brała to która z Was? Jak się po tym czulyscie? Bo zastanawiam się czy iść na urlop czy spokojnie mogę chodzić do pracy.
Ja biorę gonapeptyl Daily. Czuję się normalnie. Codziennie o 21 robię sobie zastrzyki. Nie ma powodów do zwolnienia. Przyda się np przy i po transferze

U mnie w klinice też przy pierwszej procedurze lekarz pytał czy podajemy dwa,teraz przy drugiej również padło to pytanie i jeszcze lekarz powiedział że jest za tym żeby podać dwa(no ale zobaczymy ile wogóle będzie zarodków)
Noi nie mam jeszcze 35 lat;)
W mojej klinice nie pytają. Czyli nie ma natomiast reguły;-)

U mnie lekarz zgodzil podac sie dwa zarodki mimo iz jeszcze nie mam 35 lat.
To byla nasza decyzja.
Mi w dwóch klinikach siłą wciskali po 2 zarodki, nie zgodziłam się, z invicty zrezygnowałam bo mi nie przypasowała z różnych względów, a w bocianie uparłam się na jeden zarodek. Nie mam 35 lat i to była pierwsza procedura, u nas problemem był tylko luf, ale taki, że żadne leki nie działałały na pęknięcie, chyba wrodzona za gruba otoczka pęcherzyków.

reklama
Myślałam że tylko ja mam tak niepokolei w głowie że rozbieralam testy ciążowe na czynniki pierwsze [emoji23]
Ja zawsze kupuje bez tych plastików bo mnie mierzi pod kontem ekologii ;)
No i o jakaś złotówkę tańsze. Te rossmanowe zawsze kupuje - są dokładnie takie same tylko w wersji sam pasek i pasek w plastiku.

Do góry