Ja 8 dpt 6 dniówek blastocysty miałam 38 betęDziewczyny zaczynam dostawać już kręćka... Jutro 7dpt 5 dniowej blaski myślicie, że beta powinna już wyjść? chyba dłużej nie wytrzymam... [emoji17][emoji17][emoji17]
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Ja biorę gonapeptyl Daily. Czuję się normalnie. Codziennie o 21 robię sobie zastrzyki. Nie ma powodów do zwolnienia. Przyda się np przy i po transferzeCześć. Zaczynamy przygotowania do stylu stylumacji. Dostałam Gonapeptyl na 8 dni. Brała to która z Was? Jak się po tym czulyscie? Bo zastanawiam się czy iść na urlop czy spokojnie mogę chodzić do pracy.
W mojej klinice nie pytają. Czyli nie ma natomiast reguły;-)U mnie w klinice też przy pierwszej procedurze lekarz pytał czy podajemy dwa,teraz przy drugiej również padło to pytanie i jeszcze lekarz powiedział że jest za tym żeby podać dwa(no ale zobaczymy ile wogóle będzie zarodków)
Noi nie mam jeszcze 35 lat
tamiza
PięknieMelduje, ze byłam w Ciechocinku i moj dziec ma 24 mm [emoji173]️
Co ile masz teraz wizyty ? Nadal chodzisz do dr G ?
ilmenau
Aha rozumiem;-);-) dziękuję:-*
U mnie lekarz zgodzil podac sie dwa zarodki mimo iz jeszcze nie mam 35 lat.
To byla nasza decyzja.
Koniczyna82
:*:* :*Dziekuje Wiem co to znaczy czekac na wyniki.... ehh trzy razy przez to przechodzilam.... Ale bedzie dobrze zobaczysz Pewnie dzidzia tylko straszy
Super, gratuluje!
Pięknie [emoji173]️
Co ile masz teraz wizyty ? Nadal chodzisz do dr G ?
Co dwa tyg [emoji173]️jestem u dr G
Malaja32
Zaangażowana w BB
Mi w dwóch klinikach siłą wciskali po 2 zarodki, nie zgodziłam się, z invicty zrezygnowałam bo mi nie przypasowała z różnych względów, a w bocianie uparłam się na jeden zarodek. Nie mam 35 lat i to była pierwsza procedura, u nas problemem był tylko luf, ale taki, że żadne leki nie działałały na pęknięcie, chyba wrodzona za gruba otoczka pęcherzyków.U mnie lekarz zgodzil podac sie dwa zarodki mimo iz jeszcze nie mam 35 lat.
To byla nasza decyzja.
Powodzenia [emoji4]
Nie dziękuję
Beta 1,09.
Może to jednak za wcześnie?
reklama
Koniczyna82
Ja zawsze kupuje bez tych plastików bo mnie mierzi pod kontem ekologiiMyślałam że tylko ja mam tak niepokolei w głowie że rozbieralam testy ciążowe na czynniki pierwsze [emoji23]
No i o jakaś złotówkę tańsze. Te rossmanowe zawsze kupuje - są dokładnie takie same tylko w wersji sam pasek i pasek w plastiku.
Podziel się: