reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Kochane :) melduję, że wracam do gry ;) to znaczy chyba... w środę mam wizytę u onkologa, bo moje znamię zostało ponownie zbadane i już będzie wynik, a w czwartek mam wizytę w klinice, bo @ powoli się rozkręca :D także proszę o wpisanie mnie do kalendarza na 10.05 i o mocne trzymanie kciuków w środę :confused:

reklama
Ja już po drugiej wizycie kontrolnej, w środę kolejna jajca rosna, ale jeszcze nie są takie jak powinny byc. Dziś dołączyli kolejny zastrzyk - cetrodite. ( A biorę już Menopur i Gonal). Będę pokluta jak nie wiem co...Ale czego się nie robi dla szczęścia oby to wszystko pomogło. Powodzenia dla wszystkich;-)

Pysia leeeż i jeśli odstawiłaś jakies leki t może do czwartku przynajmniej do nich wróć, skoro beta znów ruszyła... Kurde jakie to wszystko bez sensu, jedna wielka niewiadoma.. :/
Byłam dzisiaj u innego lekarza i kazał mi wrócić do leków także biorę je na nowo ..kazał być dobrej myśli i leżeć ... Także leżę czekam i zbieram siły na wizytę w czwartek :)

Takiej gwarancji nikt Ci nie da ale ważne, żeby teraz rosła. Niedawno @dżoasia miała podobną sytuację, że była niska beta ale się rozkręciła.
Z niskich bet też są ciążę, tak więc trzeba wierzyć, że wszystko dobrze się skończy.
Teraz trzeba liczyć na dobry przyrost. :)
@dżoasia a Ty jak mialas taka niska bete na poczatku to bylas u lekarza? Opowiesz jak to bylo wtedy?

Super. Dzisiaj 8 dpt? Była blastka czy 3 dniowy? Pytam, bo jutro mam 8 dpt 3 dniowego i zastanawiam się czy iść na betę czy nie iść. ;)

Ja w lipcu 2017r mialam cala procedure i 3 zarodki z czego 1 zostal podany i zaszlam w ciaze ale niestety bylo poronienie w 6 tygodniu i teraz mialam transfer 1 zarodka z tych dwóch zamrozonych. Mam nadzieje ze tym razem bedzie ok

reklama
@dżoasia a Ty jak mialas taka niska bete na poczatku to bylas u lekarza? Opowiesz jak to bylo wtedy?
Nadzieja, u mnie tez tak slabo rosla (6,8,10,12,14 dpt byla odpowiednio 4,16,38,80, 250). Potem jak bylam na usg kiedy beta byla ok 500 to jeszcze nic nie bylo widac. W 19dpt mialam 1440 ale dostalam krwotoku i poronilam... na drugi dzien bylam na usg i cos jeszcze bylo widac na usg ale beta poleciala w dol niestety. Kochana u Ciebie nie ma sie co oszukiwac, dobrze to niestety nie wyglada, ale zawsze do samego konca trzeba miec nadzieje... ja zawsze mam :( trzymam kciuki :*

Do góry