reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przy takich wysokich wartosciach sama bete nie daję już adekwatnych wyników i nie ma sensu jej robić.
Wysokie wartosci to 70-100 tys ,2000 i wiecej to nie sa zadne wysokie wartosci. Zwalnia od 60-70 tys i wtedy nie patrzy sie juz na bete a na usg. Do poki nie ma pecherzyka, plodu i serduszka Beta jest cholenie wazna.

@dżoasia a jak u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dziekuje, dobrze. Wkurza mnie to czekanie ale co zrobie jak nic nie zrobie... :/ wczoraj przylazla @ wiec znow mam zal do losu, ze zaczal sie kolejny cykl o niczym... dawniej przynajmniej jakas naiwna iskierka sie tlila a teraz nie mam nawet zludzen (niestety nie wymieniam mebli w sypialni wiec tym bardziej :p)
A co u Was? Jak laleczki? A ty jak sie czujesz? Dalej Cie meczy? Wyprawka sie szykuje? :)

Tadam

Załączniki

• IMG_20180505_200256.jpg
    IMG_20180505_200256.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20180505_200113.jpg
    IMG_20180505_200113.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Dziekuje, dobrze. Wkurza mnie to czekanie ale co zrobie jak nic nie zrobie... :/ wczoraj przylazla @ wiec znow mam zal do losu, ze zaczal sie kolejny cykl o niczym... dawniej przynajmniej jakas naiwna iskierka sie tlila a teraz nie mam nawet zludzen (niestety nie wymieniam mebli w sypialni wiec tym bardziej :p)
A co u Was? Jak laleczki? A ty jak sie czujesz? Dalej Cie meczy? Wyprawka sie szykuje? :)
Najważniejsze.że nie stoisz w miejscu, bo chyba teraz jesteś w trakcie jakiejś kuracji,tak??
U nas wymioty jeszcze się zdarzają,ale już się nawet do nich przyzwuczailam i mi nie przeszkadzają :-) ponadto są już tylko rano. Mamy już wózek,sporo ubrań i jutro poszukujemy mebli :-) a dziewczyny ważą już po 863 i 891 g to wyniki z poniedziałku;-)

Do góry