W takim razie na luzie czekam do poniedzialku a one niech rosną wielkie i okrągłe:-)To tu sie pytaj o wszystkoDawek konskich nie masz , mozliwe ze ci je zwiekszy, chociaz logicznie zaczyna sie z duzych i schodzi na male. Pierwsza stymulacja to jak z ktolikiem doswiadczalnym, czekaja jak reagujesz na leki. Glowa do gory i uszy tez
reklama
annemarie
Fanka BB :)
No i cycuchy
Ogolnie wszystkie ruchome czesci ciala
Justin87
Trzymam kciuki.Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Agniecha1508
Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Gosiu trzymam mocnoBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Never give up
Gosienko musi się udaćBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
hope322
Trzymam kciukiBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Koniczyna82
U mnie nie pamietam ile ale za kazdym razem o 2 dni dluzej niz poczatkowo mysleli ze bedzie najprawdopodobniej. I z obu stymulacji piękne jajobraniaU mnie też długo rosły,nic się nie martw.Urosną,tylko symulację trzeba pociągnąć trochę dłużej
reklama
dżoasia
Ojojoj... czekamy na cud:*Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Podziel się: