reklama
Pewnie dowiemy sie we wtorek bo mamy echo serduszka Małej a jak nie to u prowadzącej 11maja ale pewnie też gdzieś tak bedzie narazie to sobie dyskoteki urządza a najbardziej jak jemy a Twoj szaleje ?Ile Twoja już waży? Moj mezczyzna dzis już 682 gramy
misis188
Fanka BB :)
Poczekaj do jutraHmm o dźwiganiu mi nic nie mówiła, zapomniałam zapytać. Mówiła tylko, że mam chodzić w pracy w długim rękawie Chyba się rozpłynę. Ale teraz lżejszy tydzien mi się zapowiada więc nie będę dźwigać, tylko podnosić a tak serio to obiecuję, że będę się oszczędzać A ręce póki co bolą tylko tak jakbym miała to miejsce obite, zrobiły się mikro guzki od skóra ale nic poza tym :/
dżoasia
@gosia321 @Never give up to kiedy bety? wtorek? środa?
Dziewczyny pomożecie w interpretacji?Dziewczyny odebrałam wyniki badania na trombofilie wrodzona i wyszły nieprawidłowe: MTHFR_677C-T układ heterozygotyczny, MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI-1 4G układ heterozygotyczny.. Którejś z Was wyszły takie same mutacje?
misis188
Oj jak matka sie wykapie to wariuje i czasem tez rano❤Pewnie dowiemy sie we wtorek bo mamy echo serduszka Małej a jak nie to u prowadzącej 11maja ale pewnie też gdzieś tak bedzie narazie to sobie dyskoteki urządza a najbardziej jak jemy a Twoj szaleje ?
misis188
To pozdrow go.ode mnieI mnie swedzialo jak ch...
wczoraj miałam jeszcze delikatne i po nocy takie kawa z mlekiem, wypłynęło z utrogestanem. Wizyta jutro u dr G [emoji41]no i oczywiście jestem trochę posrana, ze tak powiem
To pozdrow go.ode mnie
Ale musze wiedzieć jeszcze od kogo [emoji85] spoko powiem, ze grono koleżanek z CBŚ[emoji16]
reklama
misis188
Poczekaj az @dżoasia dojdzie do Twojego posta albo @gosia321 choc ona już pewno.spi po lekach i jeszcze moze @Koniczyna82. Ja niestety nie pomogeDziewczyny pomożecie w interpretacji?
Podziel się: