Hehe...o mnie mowa ? A u mnie tez w Dzien Kobiet jeden zarodek doszedl Widocznie raznie im tam bylo w towarzystwie ;-)Nie ma co się załamywać ze mną była kobietka 20komorek pobranych i zdolnych do zapłodnienia u mnie 12 pobranych 6 zdolnych do zapłodnienia 5 się rozwinęło do stadium blastocysty (4w 5dobie) i 1 w dzień kobiet lekarz mi mówił że nie ma co się sugerować tym ile się pobierze najważniejsze to czekać ile się rozwinie także 3mam kciuki mocno
reklama
Hehe teraz już wiem że o Tobie takie mamuśki mieć to nic dziwnego że się brały do robotyHehe...o mnie mowa ? A u mnie tez w Dzien Kobiet jeden zarodek doszedl Widocznie raznie im tam bylo w towarzystwie ;-)
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Nie mam pojecia, to bylo moje ostatnie usg w szpitalu, w ktorym od poczatku byla prowadzona ciaza. Mala miala wszystko to samo mierzone co podczas polowkowego plus echo serca. Teraz przenosze sie do innego szpitala ale nie wiem czy bede miala jeszcze jakies usg do konca ciazy. W DK jak ciaza przebiega prawidlowo to badanie polowkowe jest ostatnie. Usg kontrolne jest robione w ok 10 dni po terminie jak nie zaczyna sie porod. Nie wiem jak jest w PL
Tak narzekamy na ta nasza Polskę, a jednak służba zdrowia ma wiele zalet
hope322
Ale w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylicTak narzekamy na ta nasza Polskę, a jednak służba zdrowia ma wiele zalet
Ja akurat do tej pory mialam pewnie juz z 6 wizyt usg, bo takie byly wskazania. W nowym szpitalu pewnie tez beda robic badania ale tego akurat sie dowiem na wizycie z nowym gin
Kochana nie martw się może to nic złego ... Ja też miałam plamienia ale wszystko ustało .. najważniejsze to się nie przemęczaj i nie jeździj za dużo autem@tamiza cudownie, gratuluję. U mnie dziś 10 dpt beta 125, ale od dziś obowiązkowe leżenie, bo pojawiły się plamienia . Podwójna dawka duphastonu i luteiny i leżę zaklinając rzeczywistość.
RedHotChiliPepper28
Ale w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylic
Jeśli chodzi o USG prenatalne to tylko dwa pierwsze są refundowane.
Biedroneczka83
Ale w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylic
3 lata była refundacja. Od 3 lat nie; pisiory zniosły refundację, od razu jak do koryta się dobrały ;( każą napro się zainteresować.
A w którym tyg poronilas jeśli mogę zapytać. . Moja pierwsza beta była ok 500 i mówili właśnie że bety się nie powtarza tylko od razu na usgJa miałam tak samo.
Mi po becie kazali czekać na usg, łykać luteinę i tyle. Nie miałam badań żadnych dodatkowych. Nie kazali bety powtarzać bo wysoka bardzo wyszła.
Mam dobre wyniki tarczycy tych wszystkich tsh lh i innych - może to dlatego?
Pewnie teraz podejdą inaczej po poronieniu.
reklama
A mój był... to już wiem dlaczego nie wyszłoNie, bo nie wolno u mnie ale oczywiście w poczekalni zawsze wariuje i łazi ze mną na te oceny cyklu
Podziel się: