Malaja32
Zaangażowana w BB
13 dzień po transferze 3 dnióweczkiA ktory to dpt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13 dzień po transferze 3 dnióweczkiA ktory to dpt?
U ogolnegoU jakiego lekarza byłaś po leki na h.pyroli?
Super!! Miałaś blastusie?Dziewczynki,wiadomość sprzed chwili jestem w szoku,nastawialam się negatywnie,co u mnie jest normą,a tu normalnie nie wierzę: beta 37,2 w 6 dpt :-) :-) :-) :-) :-) wiem,że wszystko jeszcze może pójść źle dalej,ale na teraz popłakałam się ze szczęścia :-)
Kochane odnośnie Kościoła to moj M spowiadal sie z in vitro i co sie dowiedział? Dla nich sama metoda zaplodnienia nie jest problemem, Kościół martwi sie o nadprogramowe zarodki bo nie wiedza co sie z nimi dzieje, na to moj maz ze wie i gadka skończona. To byl mlody ksiadz i widac ze nie jakis nawiedzony bo kilkukrotnie mu powtorzyl ze do samej metody zapłodnienia Kosciol nie widzi.przeciwwskazańNapewno by zmienila! Ja pamietam jak meza prosilam zeby zgodzil sie na inseminacje ( to klocilo sie z jego pogladami). Zmienil zdanie jak zauwazyl jak bardzo zalezy mi na dziecku. Z czasem i jemu zaczelo zalezec.Kiedy prosilam go o inseminacje powiedzialam ze do in vitro nie bede go zmuszac. I co...2 inseminqcje bez powodzenia i temat in vitro sam przyszedl. Nie musialam go przekonywac. Sam zobaczyl ze w naszym przypadku to nie takie "hop siup". A dodam ze oboje chodzimy do Kosciola co niedziele. Wierzymy w Boga. I szkoda ze Kosciol tak podchodzi do tematu in vitro. Mam nadzieje ze Bog jednak jest z nami i nam pomoże. I to Bog mnie osądzi. Ksiedzu nie powiem ze mam dziecko z in vitro.
Kochana to Ty jeszcze masz spory wybórA ja to mam cały wachlarz możliwości.
Tak serio, to mam dwa trzydniowe i dwie blastki. Teraz biorę dwa trzydniowe.
Nie. Ja od 12 tc mam co 3 tygodnie wizyte na NFZ i za kazdym razem mam usgAle w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylic
Ja akurat do tej pory mialam pewnie juz z 6 wizyt usg, bo takie byly wskazania. W nowym szpitalu pewnie tez beda robic badania ale tego akurat sie dowiem na wizycie z nowym gin
Jednego blastusia mrozaczka :-) Poprzednio (pod koniec lutego) miałam podane 2 blastki też mrozaczki i wtedy beta nawet nie drgnęłaSuper!! Miałaś blastusie?
A jakie miałaś wyniki przeciwciał jeśli mogę zapytać?U ogolnego
U mnie było podobnie kiedyś tylko ibuprom ale organizm już przyzwtczaił się do paracetamolu brałam 3tabletki dziennie. A amol działał na mnie jeszcze bardziej drażniąco ten zapach i nie czułam ulgiWłaśnie paracetamol nie pomaga za bardzo :/ ja zawsze na ibupromie byłam np ale teraz nie można ... Skłaniam się właśnie do tego amolu ale nie byłam pewna czy można
Super, 5 dni temu też miałam taki dzień radości i pozytywny szok, że się udało,no i odpukać, do teraz wszystko ok Obyśmy były szczęśliwymi mamusiami styczniowymiJednego blastusia mrozaczka :-) Poprzednio (pod koniec lutego) miałam podane 2 blastki też mrozaczki i wtedy beta nawet nie drgnęła