reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Agniecha1508 @Strawberry_90 kochane na cud też zawsze trzeba w duchu liczyć... ja mam tak teraz co miesiąc odkąd nie mam już regularnych okresów... :p
@Agniecha1508 a jaki w końcu macie plan działania? Startujesz z KD? Czy próbujesz jeszcze raz znieść kilka swoich jajek ?

Niby trzeba mieć nadzieję zawsze ale z nasieniem mojego męża to sama bym się zastanawiała czy to na pewno jego jakbym naturalnie zaszła [emoji23][emoji23]

Moje drogie Panie - która z Was z Invicty Gdańsk ? Proszę o polecenie lekarza, nie musi być miły - tylko cierpliwym człekiem, bo ja z tych blondi od urodzenia i trza mi tłumaczyć jak osiolkowi , a nawet i narysować :-) :) ihaihaihaihaaa . z gory dzieki za odpowiedzi:happy2:
Ja z invicty [emoji3]
Osobiście mam bardzo dobra opinie o dr Hajdusianku. Był szczwry, uczciwie podchodził do tematu i tłumaczył tyle ile było trzeba. Gdy będę tam wracać po rodzeństwo to tylko do niego

Załączniki

• 20180412_144556.jpg
    20180412_144556.jpg
    841,5 KB · Wyświetleń: 93
Kochane powiedzcie mi kiedy najwczesniej wyjdzie cos z bety po transferze 3dniowego zarodka ? Dzis jest 8dpt i jakos trace nadzieje ze moze sie udac.. A wczoraj czyli 7dpt bylam badac progesteron i przy okazji zrobilam bete i 0 :(
10 dpt mialam betę około 112 test wyszedł ledwo blada kreska ..wiec poczekaj i zrób nie wcześniej niż 10 dnia przy 3 dniwyv jest dłuższa profesura od 6 dnia masz dopiero produkowane hcg

reklama
Do góry