chlopkers
Fanka BB :)
[emoji7]Co dzis Koniczyna znalazla w drodze do kliniki?
Czekam na wizyte przed kolejnym crio, 4dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7]Co dzis Koniczyna znalazla w drodze do kliniki?
Czekam na wizyte przed kolejnym crio, 4dc
No nie dziękuję u Ciebie wielki dzień się zbliża wielkimi krokami jak gotowa jesteś so bojuAha. No tak, bo chyba jest ryzyko wtedy, że będzie jakieś małe krwawienie i krew się wymiesza. Tak mi myślę przynajmniej. Też mam krew z rh ujemnym, dlatego spytałam.
To powodzenia. :*
Dziewczyny wiem że to nie realne ale od kilku miesięcy się zdrowo odżywiamy i suplementujemy jakoś tak licze w tym miesiącu na naturalsa [emoji23][emoji23][emoji23] stara a głupia. Będzie kolejne rozczarowanie w poniedziałek [emoji12] mój popatrzył jak na idiotke jak powiedziałam na co czekam [emoji23][/QUOT
@Strawberry_90 - życzę Ci tego cudu z całego serducha - u Nas też intensywne mocne przytulnie - niestety dziś rano znowu rozczarowanie eeehhh staram ja , a gupia
Staram się przygotować i nie dać zwariować.No nie dziękuję u Ciebie wielki dzień się zbliża wielkimi krokami jak gotowa jesteś so boju
@Justin87 a kiedy masz wizytę? w sobotę czy w poniedziałek?Staram się przygotować i nie dać zwariować.
Dziekuje kochana.. Zrobie w piatek to bedzie 11dpt...Ja robiłam betę dopiero 12dpt i wtedy była na poziomie 56 wiec jeszcze chwilę poczekaj! Dodam, że test ciążowy też nie wyszedł.
PowodzeniaDziekuje kochana.. Zrobie w piatek to bedzie 11dpt...