Oki dziekuje.. Zrobie w piatek7 dpt to za wczesnie. Za 2-3 dni powtórz, nie wczesniej....
reklama
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
@Agniecha1508 @Strawberry_90 kochane na cud też zawsze trzeba w duchu liczyć... ja mam tak teraz co miesiąc odkąd nie mam już regularnych okresów...
@Agniecha1508 a jaki w końcu macie plan działania? Startujesz z KD? Czy próbujesz jeszcze raz znieść kilka swoich jajek ?
Niby trzeba mieć nadzieję zawsze ale z nasieniem mojego męża to sama bym się zastanawiała czy to na pewno jego jakbym naturalnie zaszła [emoji23][emoji23]
anetka303
Fanka BB :)
Ja z invicty [emoji3]Moje drogie Panie - która z Was z Invicty Gdańsk ? Proszę o polecenie lekarza, nie musi być miły - tylko cierpliwym człekiem, bo ja z tych blondi od urodzenia i trza mi tłumaczyć jak osiolkowi , a nawet i narysować ihaihaihaihaaa . z gory dzieki za odpowiedzi
Osobiście mam bardzo dobra opinie o dr Hajdusianku. Był szczwry, uczciwie podchodził do tematu i tłumaczył tyle ile było trzeba. Gdy będę tam wracać po rodzeństwo to tylko do niego
M@gda
Moderatorka
Jeszcze wiecej dzieci? Super!Ja z invicty [emoji3]
Osobiście mam bardzo dobra opinie o dr Hajdusianku. Był szczwry, uczciwie podchodził do tematu i tłumaczył tyle ile było trzeba. Gdy będę tam wracać po rodzeństwo to tylko do niego
No niestety ... I myslalmy że jeszcze 7 i koniec ale dołożył mi jeszcze jedno opakowanieTez masz przeciwzakrzepowe .. ja te je mam
anetka303
Fanka BB :)
Haha pierwotny plan był na transfer jeszcze w tym roku Ale póki co lekarz nie jest przekonany że to byłaby dobra decyzja a i ja widzę,że moje maluszki co raz więcej mojej atencji potrzebują....nie chciałabym ich zaniedbacJeszcze wiecej dzieci? Super!
Czy tu już było słychać serduszko ? Ja miałam coś takiego i nie było widaćCudzie trwaj z nami całe życie , niecały centymetr szczęścia, Zobacz załącznik 847577
Załączniki
Kochana jeszcze nie powiedział że 30 już na bank będzie słychaćCzy tu już było słychać serduszko ? Ja miałam coś takiego i nie było widać
10 dpt mialam betę około 112 test wyszedł ledwo blada kreska ..wiec poczekaj i zrób nie wcześniej niż 10 dnia przy 3 dniwyv jest dłuższa profesura od 6 dnia masz dopiero produkowane hcgKochane powiedzcie mi kiedy najwczesniej wyjdzie cos z bety po transferze 3dniowego zarodka ? Dzis jest 8dpt i jakos trace nadzieje ze moze sie udac.. A wczoraj czyli 7dpt bylam badac progesteron i przy okazji zrobilam bete i 0
reklama
Ja w czwartek mam iść na usg i będzie to 30 dpt oby było słychaćKochana jeszcze nie powiedział że 30 już na bank będzie słychać
Podziel się: