reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny !!! Mamy serduszko , mój naturalny cud rozwija się książkowo :biggrin2:
jestem mega szczęśliwa...a mój cud ma już 0.8 cm ❤
Fantasticoooo!! :D super kochana :) bardzo się cieszę :) a Rodzicow kiedy informujecie? I siostrę Twoja? Synkowi już mowiliscie? Pytam bo może przegapilam jak pisałaś :)

reklama
U mnie radość przeplatala się z rozpaczą, tu staralam się być radosna, za chwilę wyłam w kącie. To są najdłuższe dni w życiu po transferze!!! I nic w tych dniach nam nie pozostaje tylko czekać i to czekanie dobija. Człowiek szuka u siebie symptomów ciazowych, nakręca się. Trzeba wierzyć, ze sie uda, mieć nadzieję! Daj znac, gdy już będzie wiadomo czy dzidziuś z Tobą zostało :-) pozdrawiam
Jasne,że dam znać :) Dokładnie, wlecze się czas, więc czytam wasze historie i zarażam się optymizmem,bo tu wiele trudnych historii z happy endem, my jesteśmy pewnie tuż przed happy endem :)

Marg88 gratuluję serduszka❤️ trzymam kkciuki by Twój cud pięknie rósł.

Pysia super beta :biggrin2: kciuki za przyrost.

Ja już po wizycie. Od dziś zaczynam stymulację. Mam 300j menopuru przez 6 dni a potem przez dwa po 225. Tym razem dłużej będę przyjmować większe dawki. Kolejna wizyta 23.04 zobaczymy jak tam hodowla. Zaczynam się stresować ile tym razem uda mi się wyhodować jajek i ile będzie dojżałych komórek. Mam nadzieję że więcej niż trzy jak ostatnio.

Fantasticoooo!! :D super kochana :) bardzo się cieszę :) a Rodzicow kiedy informujecie? I siostrę Twoja? Synkowi już mowiliscie? Pytam bo może przegapilam jak pisałaś :)
Rodzina wie, że względu na moje leniuchowanie:D zresztą mój m stwierdzil ze ukrywanie jest strasznie męczące a co ma być to będzie .
Synek nic nie wie jeszcze. .. chce mu powiedzieć w przyszły weekend, zabrać na lody i zrobić to w jakiś wyjątkowy sposób, np koszulka z napisem starszy brat :yes: ale trochę boję się mu mówić bo każda z nas wie że jeszcze wszystko może się zdarzyć. Jednak jestem dobrej myśli. Dzidziuś był dzisiaj piękny... jestem szczęśliwa :-D
a Ty jak się czujesz ??

Ja w twojej klinice grzecznie brałam pojedynczo 4 blastki. W Novum na początku była opcja ze miałam mieć wybór. Zdecydowałam ze 1 co prawda ale transfer się przesuną o miesiąc przez przegapiona owulke, przychodze miesiąc pozniej ze jednak zdecydowałam się na 2 to mi nie pozwolili bo to pierwszy transfer u nich. 35 lat mam. Niby prżez to ze była akcja pare tygodni wcześniej ze z 2 zarodkow trojaczki i góra nie pozwala.

Teraz drugie crio z tej procedury i zamierzam się uprzeć na 2. Jutro wizyta. Tylk ze jak przez tel rozmawiałam i mówię Panie doktor ze tym razem to już 2 to ona ze ok. A ja na to a pamięta pani ze to blastocysty? A ona „yyyyy No to trochę trudniej, No to zobaczymy...”

No wiec zobaczymy. Musi być zgoda jej, embriologa i „góry” ale zamierzam powalczyc
A kto jest Twoją dr prowadzącą??

Rodzina wie, że względu na moje leniuchowanie:D zresztą mój m stwierdzil ze ukrywanie jest strasznie męczące a co ma być to będzie .
Synek nic nie wie jeszcze. .. chce mu powiedzieć w przyszły weekend, zabrać na lody i zrobić to w jakiś wyjątkowy sposób, np koszulka z napisem starszy brat :yes: ale trochę boję się mu mówić bo każda z nas wie że jeszcze wszystko może się zdarzyć. Jednak jestem dobrej myśli. Dzidziuś był dzisiaj piękny... jestem szczęśliwa :-D
a Ty jak się czujesz ??
I jak mama zareagowała? Bo zawsze siostra siostra..
Cudownie i dalej ✊✊ zeby bylo wszystko dobrze ❤❤❤ ale sie synek ucieszy !! :)

A ja dobrze, dziękuję:* rosniemy sobie ;)
A oprocz euforii radosci Ty jak się czujesz?:)

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie u Paśnika.Wgl to przyjał nas godzinę wcześniej,chyba ktoś nie dotarł.
Więc mam zrobić 3xwlewy z intralipidu i encorton jezeli sie uda ciaza to do 12 tyg ciazy 10 mg na początek potem coraz mniejsze dawki i accofil.
Teraz wizyta u Lewego i jak wyrazi zgodę na te leki to dostanę receptę..
A jak nie wyrazi to zmien lekarza

Do góry