reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I jak mama zareagowała? Bo zawsze siostra siostra..
Cudownie i dalej ✊✊ zeby bylo wszystko dobrze ❤❤❤ ale sie synek ucieszy !! :)

A ja dobrze, dziękuję:* rosniemy sobie ;)
A oprocz euforii radosci Ty jak się czujesz?:)
Czuje się wyjątkowo dobrze,chwilami mnie zamdli ale nie oddaje bo szkoda lekow;)
moja mama Bardzo się ucieszyła. A ja też wkoncu powiedziałam ile bólu i nerww kosztowało mnie udawnie przed calym swiatem ze jest dobrze kiedy bylo źle....:(
Ale już nie chce wracać do tego, teraz czas myśleć że będzie tylko dobrze ❤
@Iskra_82 mój m się nie powstrzymał chciał powiedzieć młodemu więc się musialam zgodzić... myślałam że mnie udusi ze szczęścia :D później złapał telefon i szukał imienia dla dziecka ,po brzuchu mnie głaszcze i mówi "witaj bracie" :p jesteśmy wszyscy mega szczesliwi :)

reklama
Czuje się wyjątkowo dobrze,chwilami mnie zamdli ale nie oddaje bo szkoda lekow;)
moja mama Bardzo się ucieszyła. A ja też wkoncu powiedziałam ile bólu i nerww kosztowało mnie udawnie przed calym swiatem ze jest dobrze kiedy bylo źle....:(
Ale już nie chce wracać do tego, teraz czas myśleć że będzie tylko dobrze [emoji173]
@Iskra_82 mój m się nie powstrzymał chciał powiedzieć młodemu więc się musialam zgodzić... myślałam że mnie udusi ze szczęścia :D później złapał telefon i szukał imienia dla dziecka ,po brzuchu mnie głaszcze i mówi "witaj bracie" [emoji14] jesteśmy wszyscy mega szczesliwi :)
Nie dziwię się. :)
Gratuluję raz jeszcze. :*
Też czekam aż będę mogła przekazać takie fantastyczne wieści mojej córci.

Nie dziwię się. :)
Gratuluję raz jeszcze. :*
Też czekam aż będę mogła przekazać takie fantastyczne wieści mojej córci.
Dziękuję :* daliśmy mu do ręki fasolę i mówię ze masz dzidziuś jest takiej wielkości to się zastanawiał gdzie mieści się serduszko :D a powiedzieliśmy jemu tak wcześnie bo mieszkam na małej wsi która aż kipi z informacji ze ja w ciąży , wiec chcieliśmy aby dowiedział się od nas a nie od obcych.
doczekasz się i Ty, wszystkie się doczekamy takich cudów ❤

Jestem dziś na maksa załamana. We wtorek miałam punkcje, pobrano 9 komórek, zapłodnieniu poddano 5. Wczoraj miałam transfer 1 5 -dniowej blastki 4AA, a pozostałe miały być jeszcze na obserwacji. Właśnie dostałam info, że nic się nie nadawało do mrożenia :( :(. Myslałam, że jak teraz się nie uda, to będę miała jeszcze jakąś szansę, a tak to trzeba by wszystko zaczynać od nowa...

AMH mam niskie 0.7

Ja ostatnia z dwoch trzydniowych I zostala ta jedna trzydniowa ostatnia

Ty blasteczka tez jest szansa duza[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️

Nie ma co się załamywać ze mną była kobietka 20komorek pobranych i zdolnych do zapłodnienia u mnie 12 pobranych 6 zdolnych do zapłodnienia 5 się rozwinęło do stadium blastocysty (4w 5dobie) i 1 w dzień kobiet lekarz mi mówił że nie ma co się sugerować tym ile się pobierze najważniejsze to czekać ile się rozwinie także 3mam kciuki mocno

Dokl u mnie z17 tylko jedna dobra byla

Ale już nie chce wracać do tego, teraz czas myśleć że będzie tylko dobrze [emoji173]
@Iskra_82 mój m się nie powstrzymał chciał powiedzieć młodemu więc się musialam zgodzić... myślałam że mnie udusi ze szczęścia :D później złapał telefon i szukał imienia dla dziecka ,po brzuchu mnie głaszcze i mówi "witaj bracie" :p jesteśmy wszyscy mega szczesliwi :)

Ahhh co za inna radosc rodzenstwa [emoji7][emoji7]Musze se pyknac moze za kilka lat o ile soe uda[emoji848][emoji28] tak aby nicole rozumiala brzuch brat siostra bo narazie mi skacze z zaskoczenia[emoji85][emoji85]i chce tylkp chodzic wozek beee ...
priv

reklama
Do góry