reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .
Będziemy trzymać!!!
Jak coś to dziewczyny Ci powiedzą jak się pędzi jajka niczym bimber
KaIno
Spoko kochana, ja czytam w miarę na bierząco a tez nie pamietam wszystkich historii . Mam 32 lata , leczę siw w invimedzie u dr sr...i.Kalno a ile masz lat i u kogo walczysz?
Na pewno się uda za drugim, podobne te dwójki są o niebo lepsze [emoji6]
(Wybacz jeśli odpowiedzi padły ale nie śledzę teraz regularnie forum)
Biedroneczka83
Dziewczyny !!! Mamy serduszko , mój naturalny cud rozwija się książkowo
jestem mega szczęśliwa...a mój cud ma już 0.8 cm [emoji173]
Hip hip huraaaaa!!!!!!!!
Załączniki
gratulacje piekne chwile przed tobaDziewczyny !!! Mamy serduszko , mój naturalny cud rozwija się książkowo
jestem mega szczęśliwa...a mój cud ma już 0.8 cm ❤
Biedroneczka83
Spoko kochana, ja czytam w miarę na bierząco a tez nie pamietam wszystkich historii . Mam 32 lata , leczę siw w invimedzie u dr sr...i.
Ja myślę, że będzie dobrze, jak tutaj dziewczynki piszą liczy się ta jedna dobra komóreczki niezależnie od wystymulowanych pęcherzy, pobranych jajek itd. )) i trzymam kciuki żeby taka odnalazła się za drugim razem.
izabella87
Ja od 2-go dnia cyklu biorę Estrofem a 11 dc mam mieć wizytę kontrolną.
Ja tez mam estrofem zawsze mylę
KaIno
Będziemy trzymać!!!
Jak coś to dziewczyny Ci powiedzą jak się pędzi jajka niczym bimber [/QUOT
DZieki. Nie wiem co mogę wziac na szybkie pędzenie,,, podwójna dawka śluzu z ślimaka ?? Hehehhw
Anett to zalezy czy bedziesz miala na cyklu owulacyjnym czy bezowulacyjnym. Ja podchodzilam na owulacyjnym to leki zaczelam brac dopiero po owulce.powiedźcie plis do crio to w którym dc się podchodzi tzn startuje z lekami jakimiś?
reklama
KaIno
Mam nadzieje ze uda się tym razem takie uzyskać .Ja myślę, że będzie dobrze, jak tutaj dziewczynki piszą liczy się ta jedna dobra komóreczki niezależnie od wystymulowanych pęcherzy, pobranych jajek itd. )) i trzymam kciuki żeby taka odnalazła się za drugim razem.
Podziel się: