reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I jak po wizycie?
Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .

reklama
Również życzę powodzenia :) Ja się chyba boje kolejnego rozczarowania. Wiem,że każda z nas przybyła długą drogę i wiele zawodów, przez to boję się znowu łudzić i przeżywać kolejną porażkę. Poza tym czytam,że kobiety przeczuwają,że się udało,może u mnie to zwykłe przeczucie,że nie tym razem. Sama nie wiem, gdyby chociaż jajnik czasem zabolał,albo cokolwiek, a tu znowu nic. Ech, ale skłamałabym pisząc,że nie mam malutkiej, maluteńkiej nadziei, informacja z labu mnie strasznie zdołowała, jutro już będzie lepiej :)

U mnie radość przeplatala się z rozpaczą, tu staralam się być radosna, za chwilę wyłam w kącie. To są najdłuższe dni w życiu po transferze!!! I nic w tych dniach nam nie pozostaje tylko czekać i to czekanie dobija. Człowiek szuka u siebie symptomów ciazowych, nakręca się. Trzeba wierzyć, ze sie uda, mieć nadzieję! Daj znac, gdy już będzie wiadomo czy dzidziuś z Tobą zostało :-) pozdrawiam

Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .

Kalno a ile masz lat i u kogo walczysz?
Na pewno się uda za drugim, podobne te dwójki są o niebo lepsze [emoji6]

(Wybacz jeśli odpowiedzi padły ale nie śledzę teraz regularnie forum)

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie u Paśnika.Wgl to przyjał nas godzinę wcześniej,chyba ktoś nie dotarł.
Więc mam zrobić 3xwlewy z intralipidu i encorton jezeli sie uda ciaza to do 12 tyg ciazy 10 mg na początek potem coraz mniejsze dawki i accofil.
Teraz wizyta u Lewego i jak wyrazi zgodę na te leki to dostanę receptę..

O nasza kochana dusza!!!! ;))))))
Myślałam dziś o Tobie!!!

Do góry